SALE 31 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Slatkorecivi trgovci, nista vise ni manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan bio skoro... bez preterane komunikacije ,vid`o , kupio sta treba i dovidzenja... ne bih nikog da uvredim,ali nije valjda ono bolje snabdevena radnja u bgd-u? poz! A što bez preterane komunikacije ? pa momci koji rade su ok likovi i spremni su da pomognu maximalno ma ja nisam nesto mnogo davio...ne mislim na njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Jun 28, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako da pocnem jer vidim sve same pohvale na rad GUEVARE,ja imam nesto drugaciju sliku (mozda gresim vi procenite).Jos u februaru sam narucio lancanik za hondu cbr 600 f4.Tada mi je receno da ce biti do 15.marta isporuceno brzom postom i ok.Medjutim jos uvek od lancanika nema nista.Zvao sam par puta veleprodaju,prvi put jos uvek nije stigla isporuka,drugi put stigo je lancanik ali sa 41 zubom na sta sam pristao i ako sam narucio sa 39,treci put stize i tako evo ga 28.jun a moj lancanik putuje.I pored toga sto sam ostavio moje podatke niko me nista nije obavestio u cemu je problem ??? ??? ???.Naravno lancanik sam nasao,a sta ce biti sa ovim kada stigne neznam ???Pozdrav s'juga i procenite sami(mozda je taj jug problem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo meni vraca e-mail kada saljem maloprodaji ili jos nekom to radi? Probao sam sa vise adresa pa je izgleda riknuo mail il nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan jesi probao na maloprodaja@motooprema.rs ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na taj ali sam se cuo sa covekom na drugi nacin....hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako da pocnem jer vidim sve same pohvale na rad GUEVARE,ja imam nesto drugaciju sliku (mozda gresim vi procenite).Jos u februaru sam narucio lancanik za hondu cbr 600 f4.Tada mi je receno da ce biti do 15.marta isporuceno brzom postom i ok.Medjutim jos uvek od lancanika nema nista.Zvao sam par puta veleprodaju,prvi put jos uvek nije stigla isporuka,drugi put stigo je lancanik ali sa 41 zubom na sta sam pristao i ako sam narucio sa 39,treci put stize i tako evo ga 28.jun a moj lancanik putuje.I pored toga sto sam ostavio moje podatke niko me nista nije obavestio u cemu je problem ??? ??? ???.Naravno lancanik sam nasao,a sta ce biti sa ovim kada stigne neznam ???Pozdrav s'juga i procenite sami(mozda je taj jug problem) Uh,neprofesionalno do daske!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas posetio Guevara shop,od mene sve pohvale........za expeditivnost,ljubaznost,juce zvao,narucio lanac,lancanike...............danas dosao,usao,kupio popricao sa ljubaznim prodavcem Dzolajom i sa moje strane pohvale za firmu,preporucujem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 19, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Za njih samo pohvale, najjaci su!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Slao sam email.Odogovorili posle 10 dana.....Nemaju Caber v2r Anthracite kacigu,koju sam im video na sajtu.NArucih je emailom pa da me obaveste.NApisah da kupujem sigurno.Sad cekam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 20, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da cekas,V2R nema i nece biti ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sada imam pozitivno misljenje i lepo iskustvo sa prod. Guevarom.Okrenem broj,dam sifru trazenog,ako ima na legeru to je vec sutra kod mene.Mada su momci stalno u guzvi i otkace me ponekad iako znaju da sam stalna musterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sada imam pozitivno misljenje i lepo iskustvo sa prod. Guevarom.Okrenem broj,dam sifru trazenog,ako ima na legeru to je vec sutra kod mene.Mada su momci stalno u guzvi i otkace me ponekad iako znaju da sam stalna musterija. Toje zato sto suotkaceni pa vole da te otkace ;D Salim se,,,bejah ja,Steva Abdulah i Bane kod njh.......OK su ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 7, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa sajtom www. motooprema.eu? Ne mogu da mu pristupim... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa sajtom www. motooprema.eu? Ne mogu da mu pristupim... ??? [/quot Rade se neke sitnice,bice pusten uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt je ponovo u funkciji sa novom naslovnom stranom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Octobar 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E da, bio pre neki dan, stigli mi neki delovi za moju kacigu Arai. Hvala kompletnoj ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ni ja ne stigoh da se zahvalim Dzolaji i Shonsiju za pomoć oko kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje da li su cene rukavica koje se sad mogu videti na site-u sa uracunatim snizenjem ili...? info moze i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan imaju li u gevari rental guvernale? ili sam dobio pogresnu informaciju.... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan @ zli Kompletna oprema je na sniženju, pa tako i rukavice. I da. To što vidiš na sajtu, to su snižene cene. Puna cena je pored, ali precrtana. @ karaula rental guvernale? Nisam upoznat sa terminom :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan kormani za motore marke RENTAL ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan A tooooo ;D Nema toga. Samo VICMA, spanska firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rasprodaja raznih kaciga... Ima Caberg dna 105 za 5000... ;D Pre dve godine je kostala 120e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...