Srdjan_kladovo 2 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan Video koji sam odradio za ovaj novi konkurs "nije svejedno" ne trazim da glasate, al pogledajte, dajte neko misljenje, kako vam se svidja, dal je dobro odradjen, snimljen, montiran, ideja i takooo )))) http://nijesvejedno.com/glasaj/video/id/823/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sem ideje je savršeno. Mnogo je, brate, mračno. Pa gde i popa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odradjeno, al crno da crnje ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 24, 2011 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja kako je onaj mrtvi odglumeo deo gde mu daju da pije sok. Cini mi se da mu se provukao neki smesak i da je poceo sam da pije. NIje cekao da mu malo sipaju. Trebao je da bude mrtviji. Od 1-10 ja bih rekao 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je da bude mrtviji HAhahha! Koji si ti kralj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 25, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Haha, meni je super ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 25, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan brate, koj crnjak... stvarno što kaže jager, sve je dobro osim ideje zamišljam sebe da pogledam ovu reklamu na tv-u i da sam u fazonu wtf?! crnja je od one reklame za osiguranje gde jedan od roditelja rikne odjednom u parku ili šta već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan hehe hvala momci a sto se ideje tice, mislim da su previse isfurane one tipa "aj me upoznaj sa nekom ribom.. kojom?... svejedno..." i vec svi od pocetka znamo da ce da izadje neki gabor ili trandza.. mislim da je ovako neocekivano i treba da se razmisli malo, al opet, neko se odusevio neko ne, sve je relativno :) pozz i hvala na komentarima.. :* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakav uzas!!???? od ovog bi gore bilo samo da su ga jos i saranili, pa da su izvadili sok na sarani pa da je pokojnik ustao iz groba da i on malo soka popije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8701 Napisano Januar 25, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan daj boze da moj klip bude ovakav pa da ga vidi 800.000 ljudi :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan FENOMENALNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da treba da se zapitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...