AndrijaD 3 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da nadjem u Beogradu imbus M4, a i ostale brojeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao u svim ozbiljnim gvožđarama ili u Merkuru, recimo. Jeste da nisam iz Beograda, ali mislim da Merkur ima sve i svašta od šrafova. Osim ako ne misliš na one sa ravnom glavom (recimo za šrafljenje oklopa ili vizira). Tako nešto teško da ćeš naći, osim u prodavnicama moto opreme i moto servisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da salju http://www.grtgroup.net/proizvodi_list.php?g=88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeca85 43 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da si pratio malo primetio bi u temi o prodavnicama temu o tome http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58494-sraf-radnja-beograd/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 25, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Backe, imam ih ja u garazi, dacu ti ih, kupovao sam ih za XT-a i za TDR-a, a ako ih nema dovoljno, tamo ima Srafko kod moje garaze blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan treba mi 16 komada,a u srafku sam trazio i nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumac 0 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan a jesi probao u rakovici gde sam te poslao jeli,nemoj da smaras ljude za dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Januar 26, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja nasao u gvozdjari na vrhu V.Stepe, sa leve strane pre Pere-zdere ima neki 'Talianski i pogledaj u Wurth-u tj. na njihovom site-u.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor ima u nekoj radnji u Kraljevića Marka, pored neke pekarice. To je jednosmerna ulica što izlazi na semafor na kraju hotela Bristol, prema Lastinoj autobuskoj stanici beše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan ja imam prodavnicu srafovske robe, reci koji ti sraf treba oblik glave, precnik i duzinu. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yoyobow 0 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam prodavnicu srafovske robe, reci koji ti sraf treba oblik glave, precnik i duzinu. pozdrav A kako stoje stvari sa colovskim imbusima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan imam samo milimetarski navoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...