moto gushter 0 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow 500VT Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari, Da li neko mozda zna nekog dobrog limara na teritoriji Beograda? Trebao bih da zakrpim branik.Poprilicno je "busan" sa jedne strane. Moj plan je da ga "zakrpim" pa da ga niklujem onda. Moze li mi neko dati neki savet ili pruziti mi pomoc po ovom pitanju? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan 063 3312 808 Limar je u Kotezu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je trebala da bude postavljena u temi Servisi ili Garaza. Jedan od boljih auto-limara u gradu je Vlada sa Lekinog Brda, 063 322 330, a tu je u blizini i Sasa plasticar koji radi branike ali u orginalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto gushter 0 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow 500VT Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je trebala da bude postavljena u temi Servisi ili Garaza. Jedan od boljih auto-limara u gradu je Vlada sa Lekinog Brda, 063 322 330, a tu je u blizini i Sasa plasticar koji radi branike ali u orginalu. Hvala kralju. Fora je u tome sto mi je branik metalni. U svakom slucaju , hvala na pomoci. Ukoliko budem imao jos neko pitanje, bicu slobodan da te kontaktiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto gushter 0 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow 500VT Prijavi odgovor kao problematičan 063 3312 808 Limar je u Kotezu Hvala na informaciji, druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je trebala da bude postavljena u temi Servisi ili Garaza. Jedan od boljih auto-limara u gradu je Vlada sa Lekinog Brda, 063 322 330, a tu je u blizini i Sasa plasticar koji radi branike ali u orginalu. Hvala kralju. Fora je u tome sto mi je branik metalni. U svakom slucaju , hvala na pomoci. Ukoliko budem imao jos neko pitanje, bicu slobodan da te kontaktiram All pleasure is just mine JB007 Slobodno se javi sta god da zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 065/8026547 Goran, Umka..... ulubljeni...razderani rezervoari....i sve ostalo....filigranski.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...