bb king 13 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi sad Motocikl: honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan Malo drugaciji slikopis sa moto ture. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan super odradjen putopis,a mostar je sam po sebi lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 23, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan slikopis! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan super odradjen putopis,a mostar je sam po sebi lep ko nije bio u Mostaru nezna sta je miris cempresa ,meni se urezao u mozak i kad razmisljam o tome uvek se setim,nezaboravan grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lep slikopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 23, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ko nije bio u Mostaru nezna sta je miris cempresa ,meni se urezao u mozak i kad razmisljam o tome uvek se setim,nezaboravan grad Bravo. To je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Januar 23, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan joj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Januar 24, 2011 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan cudna jada od mostara grada ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, sklopljen sa muzikom, mogao bi i nastavak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bb king 13 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi sad Motocikl: honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, sklopljen sa muzikom, mogao bi i nastavak..... Dallape, da znas da si u pravu. evo jos jedne teme u putopisima: sa ovcara i kablara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan super odradjen putopis,a mostar je sam po sebi lep ko nije bio u Mostaru nezna sta je miris cempresa ...i miris cevapa, upravo sam dobio ideju od kolege da bi mogao i ja ovako nesto da napravim, sobzirom da me mrzi da kucam i opisujem putopise mnogo lepe slike, a muzika je posebna prica, fantastican isntrumental. Kako se zove pesma i koje je izvodjac, hocu da je skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Malo drugaciji slikopis sa moto ture. Masala druze! Moglo bi se i samo slusati, a sa prizorima je skoro nepodnosljivo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bb king 13 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi sad Motocikl: honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan super odradjen putopis,a mostar je sam po sebi lep ko nije bio u Mostaru nezna sta je miris cempresa ...i miris cevapa, upravo sam dobio ideju od kolege da bi mogao i ja ovako nesto da napravim, sobzirom da me mrzi da kucam i opisujem putopise mnogo lepe slike, a muzika je posebna prica, fantastican isntrumental. Kako se zove pesma i koje je izvodjac, hocu da je skinem Kad vozis Varadero cujes samo fine note. Ti to bar znas. (na putu sam, kada se vratim saljem ti sve podatke). Hvala na lepim recima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Kad vozis Varadero cujes samo fine note. lepo rečeno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martina 5 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: novi sad Motocikl: transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uzivam u predivnim fotkama i zvucima. Bravo!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, divne slike i muzika...sećanje na neka davna , lepa vremana... Samo još i slike motora... ODLIČNA ideja i realizacija... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martin varadero 1 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki intruder, honda varadero Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Vidimo se u Mostaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peraradar 23 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja za putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Malo drugaciji slikopis sa moto ture. Како прија ово гледати.... а тек слушати!Свака част! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...