boban(guga) 293 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pozajmim kabl za aparat pa da ubacim slike Ja sam uvek odusevljen atmosferom kada vozi samo moto clasik jer imamo vremena za sve za druzenje i za trku Nesto sam razmisljao o prici da nema varnice na javinom paljenju proveri smer paljenja ja sam morao da okrenem bombinu naopacke da bi dobio varnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana cu se pozabaviti tom problematikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slicica i sa trke na Kosutnjaku U pauzi je usledila razmena poverljivih invormacija izmedju ljutih rivala ( citaj drugara ) Stevom I Stanko dok Deki upija informacije u najacoj klasi50, 90, 250 ccm Dosli su i drugari Slovenci sa njhovim Prikolicarima jedan BMW i MOTO GUCI idu mnogo dobro. A kako da preskocim tu je nas drugar PETKO i mladjani MARKOTIC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i osuncane ergele divlji konja A i malo poslednjih priprema pred start STEVA menja auspuh (stavlja duzi da bi pomerio rezonancu nize da bi bolje povlacio E 90 na manjim obrtajima) dok sve nadgleda KARCI da nepogresi Sveva nesto ( mlad je moza da pogresi) .I dve 250 iste a tako razlicite Suzuki GT 250 Jedan DRAGULJCETOV a drugi NEDJIN A nista nemoze da prodje bez NEMANJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i gostiju iz Bugarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan MZ karburatori na Suzukiju 30mm BING (odlicno radi) A sto se tice MZ jedini MZ je bio ES 250 koga je vozio nas drug DABIC (toliko sam se zaneo u prici sa njim da sam potpuno zaboravio da slikam MOTOR) Viktore ako imas neku siku ubaci je da ga ljudi vide da se zna sta Cale vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se 9.10.2011. na stazi ada huja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moze da pada i grad ali nepropustamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci 18 09 2011 trka u Batajnici voze Brzinski motocikli neznam za Clasik ako saznam javljam Ko voli nek izvoli ,da vidi kako izgleda 300 km /h na motoru .Prosla trka je bila zanimljiva moram da jos proverim mozda se vozi i Balkanski Sampionat pa onda bude i sa strane gostiju dodju bas prave ekipe sa kamionima radionicama bas mocno izgledaju ( vidi se da je ulozeno bas dosta novca u timove) Javljam bilo sta da saznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan nazalost klasik se nevozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Klasik se nevozi a ja najverovatnije idem u Kreljevo da gasim pozar tako iako mi je trka pod nosom ja ipak necu moci da dodjem da je gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.datafan.com/Horsepower_Blog/gordon-jennings-two-stroke-tuners-handbook/ Mozda sam negde postavljao ali nije na odmet ako nekom zatreba. Ima dosta opstih stvari ali eto sve na jednom mestu, za pocetak tuniranja odlicna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan evo slike mz moja cerka i ja Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ekstra fotografija.... svaka cast. Nego, kako ide masina? Ubraznje, krajnja... kako se ponasa u krivinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan danas treba da ga probamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan da iskoristim priliku da pitam ima li neko prednji blatobran ZA 18 cola tocak nemora da bude ekstra svejedno cu ga ofarbati u narandzastu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan danas treba da ga probamo Javi rezultate, nestrljiv sam, a verovatno i ostali... puno srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu sam koncano nasao ono sto sam planirao da pravim.... mislim da bi se odlicno pokazolo na dvotaktnim masinama, sobzirom da ne opterecuje izduv vec pogon dobija preko radilice. http://performancetrends.com/Definitions/Images/Centrifugal-Supercharger-Lrg.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan MZ upaljen pre pre 2 sata lepo radi sutra fino stelovanje i razrada pa ako bude sve u redu u nedelju na trku da vas podsetim staza ada huja beograd svi ste dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Uh.... jedino bubreg da prodam pa da dodjem na trku... A bas bih voleo da prisustvujem premijeri. :'( Obavezno napravite neki snimak. Srecno jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze bice slika a nadam se i snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati počinje? Da li se naplaćuje ulaznica? Kako da te nađemo tamo? Bobane, ideš li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ulaz besplatan treninzi krecu od 10 sati mene ces poznati po narandzastom MZu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja malo propusti diskusije docicemo Deki i ja samo vreme da nas posluzi za ostalo cemo lako Petko svaka cast na masini jesi li resio menjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...