acim 765 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gilera Runner FXR 180 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj skuter. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište skutera koji ste vozili: Navesti tačno godište skutera koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na skuteru: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa skuterom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište skutera koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na skuteru:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište skutera koji ste vozili: 2002. 2. Vreme provedeno na skuteru: Od 2005. do sada, a i dalje se vozika 3. Šta mi se dopada: Snaga, snaga, snaga... Potezanje od semafora do semafora. Lep izgled, mada je to relativna kategorija. Lezanje u krivinama. Fino sam se navozao u drustvu "PRAVIH" motora. Otvorena usta i ispale jezike svakog onog ko dozivi da ga "obrije" jedan "obican" skuter. Teshka je navlakusha za sve, iole neupucene. Zvuk cvaje, miris meshavine, potpisivanje "na gas", driftovanje na raskrsnicama... LOODA ZABAVA!!! Male dimenzije, kao kod obicnih skutercica... Upravljivost... Treba li josh shta??? 4. Šta je moglo biti bolje: Zastita od vetra, posebno preko 120 km/h Neprestano zvrcanje neke plastike. Osetljivost na bocni vetar. Definitivno nije za pocetnike. Brzo trosi zadnju gumu . Svi bi da "probaju jedan krug". Ako je dobar, zaljubicete se u njega, i verovatno se "vencati"... 5. Moj utisak: VELIKO ZLO NA MALIM TOCKOVIMA!!! [/code] 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nemam puno vremena za vozikanje ovog zvrka. Od 2005.god kada sam ga kupio do sada sam presao nekih 10-tak hiljada km . Pored njega u dvoristu u svakom trenutku imam jos 3-4 motora, dvoje dece , dva posla, dva auta, jednu zenu... Ali, svaki put kada sednem na FXR-a, pocnem da se zadovoljno i zlurado smeskam, i pogledom pretrazujem okolinu, ne bih li nahvatao nekog neupucenog na ovu malu "navlakusu". I par krugova ili par kilometara je dovoljno da se setim zasto je ovoliko dugo kod mene, zasto mi se toliko uvukao pd kozu, i zasto mi vise i ne pada na pamet da se rastanemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kubanac99 6 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Gilera Runner 180 SP Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište skutera koji ste vozili: 2002. 2. Vreme provedeno na skuteru: Godinu dana. 3. Šta mi se dopada: Snaga motora, kida ruke kad potegne. Mali motor, a veliki agregat. Dobar je za upravljanje, odlicno pase u krivine. Imao sam nekoliko prilike da se vozam sa jace motore i u zavoje nista sporije nisam isao od njih. Takodje na kocenje je odlican. 4. Šta je moglo biti bolje: Osim potrosnje nemam sta da zamerim za ovih godinu dana koliko je kod mene. 5. Moj utisak: Ludilo na 2 tocka, nije za pocetnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kubanac99 6 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Gilera Runner 180 SP Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...