nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan bio je maj, strasne kise ako se secate, 2010 godina. ja, miloswind i brki odosmo, kroz "malen prozor" da vidimo koje ptice pevaju u Sumadiji. ovaj put ne krecemo od moje kuce. vec iz brkijevog pit stop-a dok smo mi iz Studence stigli do KVa malo nas je zakacila kisa. ali ne idemo odmah. Ne, ne. Ostajemo kod brkija na veceri ja i burazer smo pojeli malo vise, sta ces kad smo nenavisni :D jutro je. Kaze brki, moze da krenemo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan prelepo je voziti rano ujutru, lep osecaj. ali miloswind kaze da mu tresu guvernale... i uzima "stvar" u svoje ruke. :D ( krati viskove ) negde posle Cacka, " zavisnici " budjenje ;D ;D ;D ja caj- mislim da je najbolje resenje. -"popij nesto ", : - " ma jok, jok ". OK. a voli da parkira pored :D zatim kod brane Medjuvrsje protezemo noge. krstarimo uzvodno. :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan pa ono sto mi slatko dodje na putu blizimo se Ovcar Banji. gde ce mo pre.... ne znamo mesto, a u prolazu smo. miloswind izvodi trikove ;D ;D ;D nista, mrdaj se pa gde se zadesimo. ispod njih tece Morava, tj. njen kanal. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan hajde brate slikaj malo nas ! ;D ;D ;D ko stvari gleda kroz piksele evo razlike izmedju ona 2 na telu i onih 10 na fotidzi :o ;D ;D ;D ruzan je osecaj ostaviti motore u bilo kom mestu same. samo se izvirujemo ne bi li ih videli krecemo. i gle ovaj ! :D unutar... neko kao da je bacio bombu. Svi stajemo skoro u mestu. Ja mislio da sam pregazio neki metalni poklopac, tako nesto, miloswind zamisljao mene i brkija kako klizamo, a brki zagledao motor. u stvari tuaregov auspuh je bacio tu "bombu". Iz tunela izlazimo sa osmehom na licu :D uskoro ce mo na planine, jeaaa. a ovu fotku znate svi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan vec je nesto kilometara iza nas i svidja nam se evo sta je vozac :D brki se koncentrise na " tacku " ( miloswind ) i prati. :D bella horizonte provlacimo se pored " Jelen do " ad. kamenoloma. Okrecemo se - svi na broju ;D ;D ;D jedno oko "na nebu", drogo "na putu". blizimo se jednom od odredista - Divcibare. ali da ne uletimo nekom u dvoriste onako nenajavljeni, vadimo " mapu blaga ". :D Tometno polje - sve cisto - moze slikanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan " Trandza " ustala na levu nogu :D cisto da ima i neki " videjo " ;D i eto nas na ovom lepom mestu. samo zahvaljujuci tome sto smo omasili skretanje, ali dobro je sto smo ga omasili. "aaa jes' lepo ovde ". mogu da se zakunem da sam video sneg na planinama u daljini ( ne vidi se na slici zbog vece osvetljnosti ), pa je pala diskusija sta je to tamo. ni kad smo prelistali kartu nismo znali sta je tamo, mislim otkud sneg tamo. :o ali nema veze, mi se islikasmo ;D ;D ;D malo fali..... i ne nalaze te vise ;D ;D ;D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan " bombu " videh tek kasnije i ova vam je zasigurno poznata brki : " znaci tamo druze ? -tamo, na kraj sveta ! " ja : " preko sedam gora, preko sedam mora ! .... u carstvo nepoznato ! " 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan treba krenuti.. : " hoteli, gde ". " a, hm, m, ah ". Desava se brkiju da lupi nekad nesto na spanskom :D uglavnom, idemo tamo gde je i pokazao. spustamo se mi tako prema ' hotelima,.. kad ono zuje JAWA- e, vristi sila ! :D i nestaju za krivinom. to smo ja i brki propratili, miloswind je ostao na vidikovcu da se slika. idem po njega jer ko zna koji su ovi. stigosmo ih, oni stali da krkaju nesto :D ispostavilo se da su : :o u sastavu direktno sas Ravnu Goru :o :o :o a azdaje : motori, prica za sebe, kao i Glibari. :D ucinilo mi se da ih ima na stotine ok, drugari otisli da rastrgnu neko jagnje, hajdemo i mi keks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan nalazimo mesto kod konja vranih - Sarca i Vranca ;D ;D ;D malo smo zaseli. pocinje da rosi kisa, hajde mrdajmo. "cekaj bre da popijem pivo " ;D evo, ovde se malo vise vidi :-* nema kise, ide ona svojim putem, a mi odosmo za Valjevo. E sad, nisam siguran da li smo znali sta ce mo da radimo u Valjevu. Cim smo videli bajkera mi stajemo. staje i on posle desetak metara ( to je valjda bilo na ulazu u Valjevo ). upoznajemo se... : " Dare BG". i drugar nam pokaza lepa mesta... - reku Gradac i mesta gde moze lepo da se pojede i popije. -Petnicku pecinu... lepo mesto. " kazem ti, mala je bombona " :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan zavukli smo se pod stenu :o auh ! sto je ovde strasno ! :o iskreno, vise bih voleo da me bace iz aviona nego da se zavlacim u pukotine. a i ova lica sto gledaju. :o kako sam zapamtio Dareta... tu je preko leta prijatno. Ziva zika, ( u pecini :o ) lepo za druzenje i opustanje. OK.. mi smo dosli u doba kad se pod vodom ne vidi ni prst pred okom. :D i tako to. Dare nas je lepo ispratio iz opstine Valjevo i uputio prema Rudnik-u. usput smo mu popravljali kineski sklop, cesto zvani " coper ". :D uglavnom, rastajemo se sa Daretom BG uz najlepse zelje i da se ponovo vidimo i druzimo. stizemo na Rudnik, izgladneli i deljemo gulas dok si reko' keks. ;D mi da podjemo kad eto jos bajkera i to " sas Ravnu Goru " :o :D idemo dalje za Topolu. Spustanje niz Rudnik prema topoli je i vise nego zanimljiv. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan u Topoli. obilazimo Karadjordjev konak. Sve je to lepo. No, mi idemo kod brkijeve sestre u KG. Tu se zadrzavamo do kasno. Negde, ja mislim pre Knica stajemo da dospemo goriva. staje auto sa njih petoro unutra, svi "mrtvi pijani ". :D pitaju ima li policije... : " nema ". - " ima li tamo " ? : " nema ni ovamo ". :D momci dosli da zamene gajbu piva. :o kazu : " mi volimo motoriste, prati, idemo da pijemo ! " da miloswind nije 350, malo sutra bi pratili. Pratismo, stadose ispred prodavnice, ali miloswind staje i ne gasi motor. :o :D gde ces bre ! gasi ! ( kazemo mu mi ) mi samo lepo sa momcima, nekako, ne znam ni sam kako, odbismo pivo i dobismo sok. Ispricasmo se sa njma i nekim cilanderima koji delju celo vece ispred te prodavnice. Culi smo razne mudrosti i gluposti. :D kad.. jedan koji se hvalio da je slupao 20-ak automobila, kaze, jednom od nas : " tih sto mi se svidja tvoj motor, daj da probam ". hahahaha, ludilo ! Zdravo momci idemo mi. Iskobeljasmo se i polazimo, miloswind zadnji. Cujemo kako vice jedan od pijanih :" stani, daj malo samo ! " nije bilo problema sa njima, momci samo vole da popiju. nocimo kod brkija i sutradan ja i burazer palimo kuci za Studenicu. Taj dan smo napravili negde oko 400 km bez problema na motorima. malo kucici izlecu pod tocak, ali to je za ocekivati. ptica je bilo, lepih ptica , a bilo ih je, cak i kako prolecu ispod motora u voznji. :o Dare BG, koji se druzio sa nama u Valjevu je ovih dana ( znaci avgust ) posetio brkija i dosao kod nas u Studenicu. a svoju " azdaju" je zamenio sa ozbiljnijom " igrackom". Nasa zemlja je lepa, samo treba otic i videt tu lepotu. Prijatelji, zelim vam puno srece u voznji, da lepa mesta obidjete, i cuvajte se ze@% ups, - pasa. Sve naj. ;D ;D ;D zzzzz 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Divno vozanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6153 Napisano Januar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, neobavezno, interesantno i sa odličnom dozom humora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan " Trandza " ustala na levu nogu :D al sapceeee!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gile74 0 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Indjija Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Kratko ,zanimljivo i lepa fotografija. Svi vaši putopisi koje sam pročitao bude još veću želju za putovanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicna tura. Momci, dajte neku kartu, oznacite turu, opisite kvalitet asfalta, dajte preporuke za tipove motora.... da i mi malo uzivamo:) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tura , inspiracija za ovu godinu. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan poz svima ! evo da pokusam da slikovito pokazem rutu. crtao sam nesto, nadam se da ce pomoci onome ko planira slicno. polazak iz Kraljeva. Cacak - Pozega i put prema Divcibarama. Divcibare.... Valjevo. ( crna linija predstavlja deo puta koji nas je nas prijatelj Dare vodio. Pojma nemam gde smo prosli, nije bilo smisla da gledam kartu, ali je pravac sam pogodio na slici ) Rudnik. Topola. KG i KV Povratak u Studenicu. Cela slika. moze bilo kojim motorom, nema makadama mislim uopste. lepa mesta, "domaca". ako bilo sta treba da pojasnim, tu sam. uzivajte u voznji ! srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je ženski način razmišljanja, ali boje Glibara su übercool. Oduševio sam se od prvog puta kada sam video orlušinu na zidu kluba NS Riders brvnare gde sam svojevremeno voleo svratiti. Kako se može postati član? Je li se zastupa neka posebna filozofija, osim jedenja kilometara, bureka i ispijanja piva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Kako se može postati član? Je li se zastupa neka posebna filozofija, osim jedenja kilometara, bureka i ispijanja piva? stvarno ne znam odgovor, sigurno ovde ima ljudi koji to znaju... ( primetio sam da su na FB-u, pa mozes i tamo pokusati ) pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan PRIJATELJI GLIBARI SU LEGENDE.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Lepo momci, svaka vam dala za putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepo, prolazio sam jednom slicnom relacijom do Divcibara, samo sto smo isli preko Pranjana i jos nekoh sela. Lep put, dosta krivina i malo ili nimalo saobracaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3049 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bravo nordi. Lepa pricica, u slici i reci. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis,svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...