acim 766 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Guzzi V65 / V65 SP / V65 Custom / V65 Lario / V65 TT / V65 NTX / V65 Florida / V65 GT / V65 P.A. 1982-1994 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: Moto Guzzi V65 1983 , prva registracija 30.03.1984 2. Vreme provedeno na motociklu: Kupio sam ga 2008 u Nemačkoj, zaboravljenog al dobrog fizičkog stanja. Odlučio sam, da ga oživim i sredim. Danas je baš sređen, vozim se ljubiteljski i kad mi vreme dopušta a napravio sam od 2009 pa do danas možda 1500-2000 km bez ikakvog problema 3. Šta mi se dopada: Daljne 83-če sam vozio mlađeg brata V 35 u JNA i več tada mi je taj motor sjeo u dušu. Imao je za ona vremena fantastične kočnice (Brembo - integralni kočioni sistem) V-motor i kardan, jedinstveni Guzzi zvuk, a bio je dosta pouzdan i robustan. Baš klasika 80-tih, za one koji se sječaju tih vremena 4. Šta je moglo biti bolje: Ja sam primetio jedino problem kod klasičnog paljenja sa platinskim dugmadom. Bilo je neophodno štelovanje platina na svakih 3 do 5000 km, a i kondensatori su znali prebijati. I ja ga kupio sa tim problemom pa sam kupio elektronsko paljenje (kasnije 1986 - je došlo na tržište) i taj problemčič je zauvjek nestao. 5. Moj utisak: Moto Guzzi je to,legenda koja ove godine slavi 90 godina obstoja. Oni koji voze tu marku motocikla znaju o čemu pričam. Taj motor je danas oldtimer al za ona vremena praktično nedostupan na našim prostorima. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan par fotki od 65 tice: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: Moto Guzzi V65 Florida 1987, prva registracija 17.03.1987 2. Vreme provedeno na motociklu: Kupio sam ga 2009 u Nemačkoj, takođe zaboravljenog i u usporedbi sa prvim u dosta lošem "fizičkom" stanju Obnova je trajala skoro 3 godine. Danas je spreman ko od prvog dana kad je izašao iz fabrike 3. Šta mi se dopada: Baš klasika 80-tih na american way, za one koji se sječaju tih vremena 4. Šta je moglo biti bolje: Ja mislim da kod ovog modela baš ništa 5. Moj utisak: Napravio sam tek nekoliko km. Položaj vozača je u usporeddbi sa klasikom dosta ugodniji i udobniji Videt ču sledeče godine, kad napravim nešto više kilometara po drumu. Sa druge strane opet je to motocikel, - koji če za koju godinu postati oldtimer - koji nema veze sa ovim novodobnim spravama.. i još par fotki : Sledeči projekat, ako če bit zdravja, bit če V65 Lario ili V65 TT/NTX 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 18, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega ( iz vojske )! Kako vidim - ovo sredjivanje Guzzija ti baš dobro ide - oba modela izgledaju odlično - kao iz fabrike, mada dajem malu prednost ovom klasičnom modelu, mioslim oba su za 5 + sredjeni, al mi se ovaj zeleni više svidja - stvar ukusa . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @maxster Свака част!!! Овако нешто се не виђа баш често!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...