Smajser 18 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ti propadas...ti propadaaas jel se drogirassss.... :harmonikas: :fcab: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Bendzula je suepr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Lako je Vama gledati kaj Franc ima' date='ali on to ne koristi!To Vam je slijedeæi Level! :roll: [/quote'] :mrgreen: :mrgreen: Vrh!!! -jaooo, sto ti je dobro ovo!!! -aha, jeste -A zasto ga ne koristis? -pa onako.....ne treba mi... -a zasto si ga kupio?? -pa zato sto mogu! :mrgreen: :mrgreen:[/quote] A zašto pas liže svoja jajca? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lako je Vama gledati kaj Franc ima' date='ali on to ne koristi!To Vam je slijedeæi Level! :roll: Svaba laj nije bilo muške boje???[/quote'] ja video od tebe pa reKao mora da je to novi trend nego nisi mi javio dali ti radi onaj chip......ma nesto se mislim.....BAS ME BRIGA DAL RADI :) a sledeci level sam davno dosegao.........S4 sedi u garazi i skuplja prasinu, i pored njega 3 stroma, sad mi fali pored onog sto je Djura nabrojao jedan 560smr i to je to.... :) nego dobar ovaj PS3.....mozak ce mi popiti moram to da bacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro , pa Shvaba mnogo bolje uci od tebe, pre neki dan smo se dopisivali na PP i ja mu objasnim lepo da samo glupi Ameri voze Stroma i eto covek odma kapira. Shvabo svaka cast putuj igumane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Leleee toliko vozila a ti vozis PS3 Inace Bembara je xtra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro ' date=' pa Shvaba mnogo bolje uci od tebe, pre neki dan smo se dopisivali na PP i ja mu objasnim lepo da samo glupi Ameri voze Stroma i eto covek odma kapira.Shvabo svaka cast putuj igumane [/quote'] eeeee a ti jos uvek sanjas o to me da porastes i budes Djura...........neverovatno........ pa ni djura nebi vise da bude djura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Leleee toliko vozila a ti vozis PS3 Inace Bembara je xtra Ma da bre......vidis sta ti je zivot... da mi je neko prichao ko klincu..ispljuvao bih ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pih...mogao si uzeti i Adventure.. :baeh: ps.Obavezno uzmi Maxia-u..i skini ove BZV nosache i ugradi Givi-jeve pa i sa strane 2xMaxia-e ...i prefarbaj bike u zeleno maskirnu..ovako je' date='mnooogo brate zzut! :idea: A?[/quote'] Mnogo mi je bio sirok i to je stvarno bio jedini razlog sto ga nisam uzeo a gornji kofer je stvarno mnogo mali, ne moze shoei da stane pa taman da je presavijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro ' date=' pa Shvaba mnogo bolje uci od tebe, pre neki dan smo se dopisivali na PP i ja mu objasnim lepo da samo glupi Ameri voze Stroma i eto covek odma kapira.Shvabo svaka cast putuj igumane [/quote'] eeeee a ti jos uvek sanjas o to me da porastes i budes Djura...........neverovatno........ pa ni djura nebi vise da bude djura E u pravu si brate, pa i nije neka fora biti Djura.Vidi potpis sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Lako je Vama gledati kaj Franc ima' date='ali on to ne koristi!To Vam je slijedeæi Level! :roll: Svaba laj nije bilo muške boje???[/quote'] ja video od tebe pa reKao mora da je to novi trend nego nisi mi javio dali ti radi onaj chip......ma nesto se mislim.....BAS ME BRIGA DAL RADI :) a sledeci level sam davno dosegao.........S4 sedi u garazi i skuplja prasinu, i pored njega 3 stroma, sad mi fali pored onog sto je Djura nabrojao jedan 560smr i to je to.... :) nego dobar ovaj PS3.....mozak ce mi popiti moram to da bacim Jel ti meni vjeruješ da od onda nisam sjeo na Stroma???Ali eto danas je Ina Delta rally u Zg pa æu iæi malo ga razgibati!Radi 100 %!Ovaj DRZ me pali i ovo blato... :roll: :wink: Jebeš SMR, na tome se gine! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A idu li i na BMW one "kožice" preko rezervoara...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Makina za primer. Ima nesto u tom BMW-u..sto me privlaci. Mada je moj izbor Yamaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A idu li i na BMW one "kožice" preko rezervoara...? kozurica je americki izum a oni su poznati kao ljudi koji su u stanju da zaseru sve na svetu. Odavno ta sranja stavljaju na haube od kola (objasnjenje je da tako cuvaju prednji deo kola od kamencica :shock: ) a od skoro i na motore. Sva je sreca' date=' pa su se od BMW programa, zadrzali na automobilima [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/qu/AMFI3_colganbra8bc096fcg7.jpg[/img] Pretpostavljam a ljudi koji ovo stavljaju na kola, drze i daljince u celofanima i mobilne telefone u onim odvratnim futrolama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro ' date=' pa Shvaba mnogo bolje uci od tebe, pre neki dan smo se dopisivali na PP i ja mu objasnim lepo da samo glupi Ameri voze Stroma i eto covek odma kapira.Shvabo svaka cast putuj igumane [/quote'] eeeee a ti jos uvek sanjas o to me da porastes i budes Djura...........neverovatno........ pa ni djura nebi vise da bude djura E u pravu si brate, pa i nije neka fora biti Djura.Vidi potpis sada Menjali biste se vi obojica sa mnom, ne brinem ja mnogo oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako seljacki izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Kako seljacki izgleda!!! Ko?djura? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bre,ova koza na bembari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E, cuo sam da se u drustvu prepucava i zajebava ali vi ste najjaci... sidam vam kapu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...