marko78 5 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Marko novi clan.Zivim u Beogradu,vozim motore od svoje 20 godine,trenutno nevozim nista u potraznji sam motora,zadnji mi je bila Afrika rd04,morao sam da je prodam zbog finansiske situacije nazalost...sad se skupilo malo parica pa jurim opet tako nesto.Jos jednom pozdrav za sve clanove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bolje vas nasao i veliki pozdrav svima jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...