SQTR 636 Napisano Januar 20, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Izaberite svoj na sledecem linku: Potpis za Beverlyste 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Januar 28, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Par bitnih saveta za sve Beverlyste: -pazite na km sajlu, posebno u delu gde se savija ka tocku-tu najcesce strada -vizir se skida za 1min odvrtanjem 4 imbusa i nazalost krade (kao sto su meni) -retrovizori se takodje odvrcu jednim "samarom", narocito ako nemate visoki vizir(cruiser i tourer) -UVEK kreci sa punim gasom pa smanji, nikad sa malim brojem obrtaja jer im je transmisija slaba tacka(garancija na transmisiju je samo 500km) *kod vecine se cuje klaparanje pri kretanju iz tog razloga;lek je zasecanje kvacila na nekoliko mesta (kao recimo sara na gumi da bi uhvatilo sto pre) -prekidac migavaca redovno strada(kuglica u njemu ispadne) -rucice kocnica olabave (nista strasno) -ne perite ofarbane delove i nalepnice puskom -vizir perite rukom bez krpe sa dosta vode i sapuna, lako dobije riseve eto toliko za sad sa zeljom da ga ubrzo provozate 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan -UVEK kreci sa punim gasom pa smanji, nikad sa malim brojem obrtaja jer im je transmisija slaba tacka(garancija na transmisiju je samo 500km) *kod vecine se cuje klaparanje pri kretanju iz tog razloga;lek je zasecanje kvacila na nekoliko mesta (kao recimo sara na gumi da bi uhvatilo sto pre) Zravo kolega. Zanima me ovo sto sam izdvojio gore , a posebno me zanima to zasecanje kvacila. Meni se desava leti, kada duze stojim u nekoj koloni, zagreje se varijator i motor radi na leru, da se cuje iz varijatora pri kretanju neko drchanje. Nije klaparanje. Imas li neku sliku ili crtez? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 30, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Cika Neso to drcanje je proklizavanje kvacila jer su zvono i pakne pregrejani. Lako se tesava, dekla se masakrira i onda je uutra stalno promaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan To se ustvari pregreje korpa i onda lamele proklizavaju jer nece da zalepe oma? A zasto se to onda pregrejavanje desava na leru kada u ler modu korpa miruje? Okrece se samo nosac lamelica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Februar 1, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Uffff uf, ne bih ja bas sekao ili busio dekli. Isto se i meni desavalo na Libertyju 200 na semaforu ali samo kad je bas vrucincina. Pogledaj slike kako se radi na Beverlyju 200, to je njemu stalna boljka.Cak isa MALLOSSIjem se nista ne postize. Mislim da i ti imas filter koji se povremeno opere/ocisti ma deklu do meraca ulja (crna plastika kao ususnik) Svakako mu ciscenje dobro dodje ako nista drugo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 1, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan To se ustvari pregreje korpa i onda lamele proklizavaju jer nece da zalepe oma? A zasto se to onda pregrejavanje desava na leru kada u ler modu korpa miruje? Okrece se samo nosac lamelica.... Jel se desava i zimi, tj. kada je hladno ? Ako je samo kada je toplo vreme onda je zbog visoke spoljasnje temperature, plus kreni-stani stres. Caka je imati 2 dekle, jednu za toplo i jednu za hladno vreme Letnja prozracna, zimska zatvorena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...vidim da se na tvom delu sa lamelama izmedju njih nalaze kao rebra, koja dodatno stvaraju vetric unutra i hlade. Ja to na mom modelu nemam. Izgleda da su uvideli probleme i uradili to hladjenje malo bolje. Hvala na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan nekekao se naviknes na klaparanje....meni se na toj temperaturi desava brze i cesce kada smo dvoje na motoru. /vozi se sam )/ vezano za savete: risove na viziru sam letos ispolirao pastom za klirit / izmatira se smirglom ubiju se risovi i utrlja se par puta/ izgleda kao novo! prolem koji ja imam je sa bravicom sedista. imam neki prekid u kontaktu? moram da drzim dugme za otvaranje i da otvorim sediste /zvuk je tu kada pritisnem dugme, ali se sediste ne otvori/ barem se ne otvori u 80% slucajeva? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Februar 4, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Znam taj problem, ali nije u bravici. Kad podignes sediste videces na njemu dve odbojne crne gume koje bi trebalo da ti malo podignu sediste pri otklapanju. Nikako da promenim moje, ako smislim neku zamenu odmah cu da je postujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan @beverlysta Sto se tice usisnika o kome govoris, redovno ga cistim. Uvideo sam da su na novijim modelima skratili znacajno ,tj smanjili to plasticno kuciste jer je vazduh primalo samo iza sajtni, a sada uzima malo i sa strane. Inace ga redovno cistim, a ovo sa kanalom u lamelama cu sledeci servis da uradim. Inace ga radim na 2 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Znam taj problem, ali nije u bravici. Kad podignes sediste videces na njemu dve odbojne crne gume koje bi trebalo da ti malo podignu sediste pri otklapanju. Nikako da promenim moje, ako smislim neku zamenu odmah cu da je postujem ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Februar 7, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To sa sedistem se izgleda desava na svakom beverly-u. Drugar je izvukao sajlicu sa strane i sad otvara rucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! koje akumulatore imate u vasim beverlyu (mislim na snagu A, V)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Komsija! 12V 12A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan hvala! tako sam i mislio samo su mi malo skupi ali sta je tu je morace nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan To sa sedistem se izgleda desava na svakom beverly-u. Drugar je izvukao sajlicu sa strane i sad otvara rucno Nije sa svima. Ja ga oduvek otvaram bez problema,nijednom nije otkazalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan To sa sedistem se izgleda desava na svakom beverly-u. Drugar je izvukao sajlicu sa strane i sad otvara rucno Nije sa svima. Ja ga oduvek otvaram bez problema,nijednom nije otkazalo... Ovo se najčešće dogadja kada se skida sedište! Pri povratku sedišta treba voditi računa da se ono nacentrira u pravi položaj tako da električna brava nema otpor prilikom odbravljivanja "na dugme". Najbolji način štelovanja sedišta je da kad zavijate šrafove, to uradite blago, tako da sedište može "da radi", naštelujete ga prema bravici (sitnim udarcima pesnicom), istestirate dva tri puta i onda ga lagano dignete i zategnete šrafove do kraja. svima! Živeo Bev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beverly 0 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sedista nemam nikakvih problema al zato imam sledece: - Pukla mi sajla od kilometar sata i ne mogu nigde da je nadjem da kupim, nesto sam sam pravio imrovizovo i u sustini napravio sa da mi pokazuje koliko idem ali mnogo drhti kazaljka jer nije original sajla - Napuklo mi usisno grlo (sto ide od karburatora u cilindar) i to isto ne mogu nigde da nadjem - Od kako sam ga kupio čuje mi se metalni zvuk negde oko variomata (verovatno zvono) - Ne radi mi svetlo ispod sedista i onaj izlaz za upaljac (to ce biti sledece da pokusam da napravim) Ima li neko ideju gde bi mogao da nadjem ovu sajlu i usisno grlo, u stvari gde uopste ima delova za Beverly 250) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moto davor iz bg-a.mogu ti reci da su najstrucnijia i salju brzom postom delove i do sada nisu omanuli. 062214657 po meni za svaku preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moto davor iz bg-a.mogu ti reci da su najstrucnijia i salju brzom postom delove i do sada nisu omanuli. 062214657 po meni za svaku preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beverly 0 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiracu ih obavezno, hvala na informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...