Lug 1378 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ni kako da počnem..ovako; prošle nedelje na tari sam razbio mog sx120is, (nešto mi ga ni nije žao), a para za dslr nema i neće kanda ni biti tako skoro . treba mi dakle nešto-multi, i imam ponudu za sx10is za 230e., sa 4000 okidanja, očuvan. gledam po forumima, džombav je i čini mi se težak za nosanje i voleo bi da čujem neki komentar nekoga ko ga ima, imao, koristio.. vredi li to tih 230e. kad se uzmu o obzir gabariti težina i ostale mane? ovo isto sam postavio i na benču i pcberzi, baš sam nestrpliv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan zasto nijesi bio zadovoljan sa sx120? ja imam 110 i bas sam zadovoljan, interesuje me cisto iz radoznalosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan čini mi se da je sx110 bolji, mislim da ima veći senzor na broj Mpixela, onda na praimer, nema super fine kod podešavanje slike, to dobiješ tek kad ubciš CHDK, i najveća mana što kreće od 35mm. najviše mu zameram loše ležanje u ruci. pre toga sam imao A530, pa sam očekovo skok. bolje da sam uzeo nekog panasonika il fudžija. evo, sad imam sx10 i vidim da mi nije trebao, da mi u stvari treba neki dslr.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...