solista 0 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: sabac Motocikl: mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene imam 33 god. i tek sada sam nabavio nesto jace od automatika.U pitanju je mz etz250.treba da ga radim pa se nadam pomoci.poz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TarGuedil 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ako, ako, samo da se kotrlja. Doborodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija. Dobrodošao. Reci šta ti treba za MZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solista 0 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: sabac Motocikl: mz etz 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga jos ispregledao tek sam ga uzeo,kad dograbim vreme videcu.Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...