Robi 719 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan U petak je kiša od Italije, Slovenije, preko Bosne do Bugarske... i u Skadru. Ostali dani, kako gde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11300 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 3587 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Ma da... Drugar predlaže Grčku, a ja ju je ne volim. Auto put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13253 Napisano Avgust 19 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema druge opcije, sve ostale države u regionu biće kišovite. "Drugar" je u pravu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5659 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 436 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Twisted Romania: Because Straight Roads are Boring TWISTEDROMANIA.COM Plan your twisted adventure in Romania on two or four wheels. About Transfagarasan... evo ga .. mmmmmm sveeeee Promenio Avgust 19 član GR 46 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8839 Napisano Avgust 20 Drug član, 1845 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Odličan vodič za svakog ko namerava na tu stranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 480 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Deset dana Rumunskih brda. I planina.. Ovo treba obavezno planirati. Sa kampovanjem.Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5077 Napisano Avgust 20 Ne silazi, 5616 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Rodopi, nećeš se pokajati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 548 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, shoyyka said: Ma da... Drugar predlaže Grčku, a ja ju je ne volim. Auto put... Moze i Makedonija, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2926 Napisano Avgust 20 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Rodopi, nećeš se pokajati.Još jedan glas za rodopePoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11300 Napisano Avgust 20 Ne silazi, 3587 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima, sutra odoh u majčevinu na jug, Leskovac, Bojnik. Od 15 septembra sam na odmoru, možda bude i lepo vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 328 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I nama prognoza oko Karpata ne obećava za sledeću sedmicu. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dranik66 14 Napisano Avgust 23 U prolazu, 13 postova Lokacija: Borča Motocikl: Suzuki vstrom 650, Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 8. 2025. at 22:41, Korto Malteze je napisao: I nama prognoza oko Karpata ne obećava za sledeću sedmicu. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Od ponedeljka do četvrka će biti lepo vreme, idealna temperatura. Ja odoh... Ima li zainteresovanih? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5149 Napisano Avgust 23 Drug član, 2579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koga ne mrzi da gleda i koga zanima gde ide i sta ce da vidi evo video. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 328 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 8/23/2025 at 7:03 AM, Dranik66 said: Od ponedeljka do četvrka će biti lepo vreme, idealna temperatura. Ja odoh... Ima li zainteresovanih? Mi za sada idemo, krecemo u cetvrtak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 327 Napisano Petak u 14:55 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend Transfagarasan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11096 Napisano Subota u 05:46 4_tocka_i_karoserija, 2248 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo slučajno, nisam zagledao, ali opis deluje zanimljivo Twisted Romania: Because Straight Roads are Boring TWISTEDROMANIA.COM Plan your twisted adventure in Romania... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8839 Napisano Subota u 07:44 Drug član, 1845 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Gde si naleteo, u vrhu ove stranice? Odličan vodič, btw. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11096 Napisano Subota u 12:50 4_tocka_i_karoserija, 2248 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DraganNS je napisao: Gde si naleteo, u vrhu ove stranice? Odličan vodič, btw. Povremeno pogledam temu, ali eto...ladno preskočih da pregledam poslednje postove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 328 Napisano Subota u 19:26 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, u poslednja tri dana prešli smo nešto manje od 1300 km kroz Karpate. Najvažnije – vreme nas je zaista poslužilo.Deonica Oravița–Bozovici–Banja Herkul je fantastična, a od banje kroz nacionalni park trenutno se radi put, ali ništa strašno.Definitivno preporuka: ko može, neka Transalpinu i Transfăgărășan vozi radnim danima – tada je saobraćaj minimalan, dok je vikendom prava ludnica.Meni se posebno dopao deo Karpata od Brezoi prema Petrosanima, pa dalje niz dolinu Jiu.Posebno bih pohvalio Rumune i njihovu kulturu vožnje, naročito odnos prema nama motociklistima.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11096 Napisano pre 3 sati 4_tocka_i_karoserija, 2248 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ta Rumunija... Ne znam ja baš... https://www.instagram.com/reel/DN8XlY6iEb3/?igsh=MXJkNGdreDZjdzQyMA== Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8653 Napisano pre 1 sat Drug član, 3223 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Magarac na motoru, po dva osnova... Prvo, miriše klopa. Drugo, pustio je medu preblizu, umesto da se odmah sklanja. Ne staje se pored divlje mečkice, ma koliko da je slatka. Osim ako... citat: a s kakvim međedom u kuću mene život prođe, kukala mi majka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...