JoeD 738 Napisano Novembar 15, 2025 Drug član, 656 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 10/31/2025 at 9:27 AM, Zarkela said: @sst svaka čast. Šta nositi od opreme u slučaju da se u ovakvoj prirodi probuši guma, iscuri antifriz itd... Da li bi se neko uputio sa starijim motorom kroz ovakve predele? I da li spavate u prirodi. Meni je ovo prelepo , ali mislim da se ne bih usudio da idem ovim bespucima sa polovnim motorom... to je ono moje razmisljanje na glas Ja isao Yamahom tdm850 iz 93. godine na transalpinu i tranfaragasan. Isao sa @madjija, on na novom Stromu, poneo vise alata od mene Tj poneo ono sto se dobije uz motor, ja ni taj fabricki nemam. Nista nije falilo ni meni ni njemu. Ne kazem da treba tako da se ide na put, da se razumemo :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 209 Napisano juče u 10:23 (promenjeno) Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Svedska-Motala , BiH - Bijeljina Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram ove godine voziti Rumuniju po prvi put pa bi mi malo savjeta dobro doslo. Moj plan je samu Rumuniju uklopiti u 3 dana, ako je moguce. ? Obilasci gradova i zamkova ovaj put ce izostati zbog slabo pokretnih u ekipi. Znaci voznja i priroda. Dan 1. Kladovo - Orsova -Baile Herculane - Targu Jiu - Certea de Arges. Priblizno 300 km Dan 2. Curtea de Arges - Transfargarasan - Sibiu - Sebes. Priblizno 230 km Dan 3. Sebes - Transalpina - Novaci- Trgu Jiu - Kladovo. Priblizno 290 km. Znam da ima xx stranica o ovoj temi ali neko ko je vec bio ima to u rukavu pa ako moze da ovo potvrdi ili ispravi. Svaki savjet ili ispravka je vise nego dobrodosao. Hvalaaaaaa. Promenio juče u 10:28 član Zeleni 65 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1013 Napisano juče u 18:08 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan To je neka klasika, tri dana za taj krug. Standardna preporuka - ne ići vikendom ako je to moguće. I ja bih za noćenje izabrao druga dva mesta, u ova dva baš nema ništa. Vidim da piše bez obilaska gradova, ali ipak. Bar Sibiu/Sibinj umesto Sebeša. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 209 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Svedska-Motala , BiH - Bijeljina Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Yamaha TTR 250, Suzuki Burgman 650, Honda Silver Wing 400, Suzuki DR 350, KTM 390 ADV, Puch Manet Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je planiran utorak- cetvrtak, malo setnja navece prije vecere i kojeg piva. Hvala na odgovoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...