SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napisao gore zanima me kakvi papiri trebaju za prikolicu za motor ako neko zna ? I ako mozda imate saznanje gde se to moze nabaviti ? Unpred hvala Evo o ovome se radi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam takvu, imam bočnu prikolicu. Postupak je isti kao i za svaku samogradnju: atest. U Beogradu je to na Mašinskom fakultetu, nisu komplikovani samo stvar mora da je bezbedno urađena, ne vole fuš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo... Da li mozda neko zna jel ovde ide klasicna ruda, kao na kolima ? Jer trazim po netu, a to ne mogu da nadjem nije mi jasno, ako je obicna kako stoji kad stavis motor na copavac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan na ovoj slici je ocigledno da se radi o klasicnoj rudi i sapi! zbog toga i moze da stoji na copavoj jer kugla toliko dozvoljava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58281-mono-trail2-wheel-trailprikolica-za-motormz/page__view__findpost__p__991566 Ovde sam napisao sta znam. Poseti linkove u postu i bice ti malo jasnije oko rude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...