peran 0 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 5 postova Motocikl: suzuki gsxr 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih sve dobre bajkere za savet ! Iz moje suzane poceo da curi benzin (mozda sam trebao da je vozim bez benzina) koji se sliva preko agregata na pogonski lanac i redovno ga spira. Menjao sm skoro sve gumice u karburatoru, pregledao sva creva i sve je ok i pri tom motor ustelovan pali iz prve i hladan i vruc, poteze kao i svaki suzuki, a pri tom prede kao papudzijski macak. Kada sam radio taj servis pre mesec dana jedino nisam zamenio dihtung poklopca karburatora tj. solja pa mislim da mi tu sada curi benzin. Ako neko ima ideju gde bih mogao da nadjem to neka mi odma javi platicu mu pivo na prvom druzenju. Mozda je glupo, tek sam se uclanio i vec trazim pomoc ali sta je tu je....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 16, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa imas u louisu set za reparaciju karba,ima i bas taj dihtung da se kupi, i mozes da kupis samo jedan,nemoras za sva 4..mada mozda moze i da se napravi, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peran 0 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 5 postova Motocikl: suzuki gsxr 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bajkeri za savet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan isto posedujemm srada samo 750 i imao sam isti slucaj da sliva gorivo sa zadnje strane niz agregat, kod mene je bilo na pumpi, odnosno posle pupme sa sposljne strane rezevoara ima neka kockica i na njoj ima membrana ili dihtuncic, olabavila su se cetiri srafcica i tu je pustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peran 0 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 5 postova Motocikl: suzuki gsxr 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan O pumpi sam i ja razmisljao, a iskren da budem nismo je dirali jer smo radili samo karburatre i u nima je bilo dosta losis gumica koje smo izmenjali. Videcu i pumpu ovih dana. Jel se osecao benzin pored tvog srada kada je u mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Osecao se kako ne, i kad pogledam sa zadnje strane agregata gde su utisnuti brojevi motora tu je slivao benzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peran 0 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 5 postova Motocikl: suzuki gsxr 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan to su isti simptomi kao i kod mog motora, hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...