Jump to content

Moto Zajednica

suzana

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 600 srad

Molio bih sve dobre bajkere za savet !

Iz moje suzane poceo da curi benzin (mozda sam trebao da je vozim bez benzina) koji se sliva preko agregata na pogonski lanac i redovno ga spira. Menjao sm skoro sve gumice u karburatoru, pregledao sva creva i sve je ok i pri tom motor ustelovan pali iz prve i hladan i vruc, poteze kao i svaki suzuki, a pri tom prede kao papudzijski macak. Kada sam radio taj servis pre mesec dana jedino nisam zamenio dihtung poklopca karburatora tj. solja pa mislim da mi tu sada curi benzin. Ako neko ima ideju gde bih mogao da nadjem to neka mi odma javi platicu mu pivo na prvom druzenju. Mozda je glupo, tek sam se uclanio i vec trazim pomoc ali sta je tu je.......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa imas u louisu set za reparaciju karba,ima i bas taj dihtung da se kupi, i mozes da kupis samo jedan,nemoras za sva 4..mada mozda moze i da se napravi,

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: XT

isto posedujemm srada samo 750 i imao sam isti slucaj da sliva gorivo sa zadnje strane niz agregat, kod mene je bilo na pumpi, odnosno posle pupme sa sposljne strane rezevoara ima neka kockica i na njoj ima membrana ili dihtuncic, olabavila su se cetiri srafcica i tu je pustao.

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 600 srad

O pumpi sam i ja razmisljao, a iskren da budem nismo je dirali jer smo radili samo karburatre i u nima je bilo dosta losis gumica koje smo izmenjali. Videcu i pumpu ovih dana. Jel se osecao benzin pored tvog srada kada je u mestu?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja