Bursac 74 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je orginalan, sa orginalnim nosačem, potpuno ispravan i očuvan. Cena 90 eura. 064/ 281 4 371 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singh 0 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra izgleda svidja mi se interesuje me da li kad se skine sa nosaca moze da ima neku rucicu za nosenje kao...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan extra izgleda svidja mi se interesuje me da li kad se skine sa nosaca moze da ima neku rucicu za nosenje kao...? pa tu gde pise press ima udubljenje za koje se drzi kad se skine sa drzaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 2878 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka slika nosača Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan jel tebi treba samo nosac ne prodajem razdvojeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 2878 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan DAj ti da vidim nosac ak mi pasuje mozda dogovorimo i za sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 29, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko litara? poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 29, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan litara 60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan litara 60 Jel si siguran da ima toliku zapreminu? Mislim, nije ni bitno u litar, ali nisam čuo da Givi ima u ponudi kofer od 60 litara. Meni to liči na E450 Simply II Ako je tako, njegova zapremina je 45 litra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan To je taj od 45l,imao sam takav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan napunicu ga pivom pa da vidimo pravu zapreminu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2878 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oćemo saznati koji je nosač ili da se batalimo ovog kofera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan bice slike nosaca veceras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike nosača kofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...