marakg 16 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki el 250, 1990 godiste, presao 30000km. Registrovan do kraja juna 2011. Od opreme ima: luisove bisage, rolbar, harisove rucice, Shad-ov zadnji kofer. Obe gume su mu odlicne, lanac i lancanici takodje. Cena 1500e. Telefon 063/111-04-60. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan gle moj bivsi motor !!! preporuka drugari verujte mi na rec ! ja sam ga imao jako kratko oko godinu dana samo al motor je iz uvoza i kupio sam ga tada od decka koji je bio klasican coperas znaci nije prelazio 80 na sat! ja sam se spicio sa njim do mora i malo do Bosne i odmah ga prodao jer mi je bio nizak ( visok sam oko 188) .Hteo sam sinu da ga predam al mislim da je prebrz za njegovo znanje i umece kao vozaca.ide kao nevreme .....meni bar probao sam oko 170 km potrosnja sa bisagama i tank torbom mi je bila 4 litra!! ni gram preko!(Pedja vatra mi je prestelovao motor pred put.....ventili karburatori.....itd.... ako je i sad u takvom stanju kod ovog vlasnika preporuka za kupovinu!! Provereno lepo radio dok je bio kod mene pozdrav i srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Slucejno sam svratio do Pedje sa jednim prijateljem i rece mi on da je odrzavao ovaj motor, kaze zdrava masina za svoje godiste. Meni je isti i jedini razlog prodaje, veliki sam za ovaj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan gle moj bivsi motor !!! I moj takodje I nije tacno da nisam prelazio 80kmh, samo to nisam cesto radio ipak je to 250cc Meni je potrosnja bila oko 4.5L al od tad je dosta uradjeno na njemu. Vidim opet ste mu cuknuli rezervaoar :'( Motor ide oko 140kmh (kad sam ga ja imao) Kupio sam ga 2006 godine sa 21 000 na satu a prodao sa oko 26000 ako se dobro secam. PS: Nedostaje mi ovaj motor, lagan ko pero, ide kao zishka, ne trosi puno, agilan, brz, jak.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek moze 140km/h, sto me je odusevilo sa mojih 110 kg. Za potrosnju mogu samo da vas lazem, kako ga vozis tako i trosi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel se i dalje vodi na mene, moram da pitam? Ili ga je Zvonko preveo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Januar 21, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ovaj motor ali 92 godiste 3 sezone, i samo mogu da pohvalim motor ! Presao sam 17.000km po celoj Srbiji, naucio da vozim na njemu i uzivao u svakom kilometru. Ima oko 30ks u zavisnosti od verzije i ide ko nevreme. Idealan za pocetnike i za one malo naprednije . Dovoljno snage i za duze ture, motor koji ne moze da dosadi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel se i dalje vodi na mene, moram da pitam? Ili ga je Zvonko preveo? Preveden je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan MOZE ZAMENA!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Znam lika, znam motor, svaka preporuka. Necete pogresiti. Ide kao nevreme kako rece, vozili se uporedo. Vredi pogledati. Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan jel motor prodan? koja mu je sad cena, moze i na pp ako nije za javnost? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan jel motor prodan? MOtor je Kawasaki nije prodan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan EN 500 do `96 mi je mali a onaj posle je ok, ako je ovaj manji onda je premali! Ne mislim na kubikazu nego na komande i polozaj tela moze neko poredjenje, iskustva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan da nisi bio u beloj crkvi na moto skupu ili gde bese, cini mi se pored nekih likova iz lazarevca... tad sam zagledao motor i video da je ipak previse mali za mojih 190cm, nisam sedao, ali od oka.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 18, 2011 (promenjeno) Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan EN 500 do `96 mi je mali a onaj posle je ok, ako je ovaj manji onda je premali! Ne mislim na kubikazu nego na komande i polozaj tela moze neko poredjenje, iskustva? Ja sam vozio BAS ovaj Kawasaki i sad vozim EN 500c 97`. Nebo i zemlja sto se tice velicine i tezine. El je manji i od starog i od novog modela EN-a. Takodje je i nize sediste. Ali se vozi ko bajs. A i ide ko mecava Ja sam 182-183 i motor mi je bio onako... Nije mi bio mali ali mi nije bio ni veliki. Mada se videlo da sam malo krupniji za njega iako imam samo 75 kila. Promenio Februar 18, 2011 član bigbad86 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ja imam 110kg i visok sam 189cm. Mogu ti reci da mi je udobnije da vozim njega (polozaj tela) nego virago 535, ali dok ne sednes i ne probas neces ni znati. Sto se tice moto skupova nisam isao nigde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem, polozaj tela je udobniji nego na EN. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ja imam 110kg i visok sam 189cm. Mogu ti reci da mi je udobnije da vozim njega (polozaj tela) nego virago 535, ali dok ne sednes i ne probas neces ni znati. Sto se tice moto skupova nisam isao nigde. Da, definitivno moras da sednes lepo i oprobas kako i da li moze. A sto se tice ova dva motora tice definitivno je lakse voziti El-a. Cak i sa tom visinom. POzdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, samo jos malo da se raspitam i potrazim puste pare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mara aj napisi par stvari ovde http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26268-el-250-eliminator-1992/page__p__468635#entry468635 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno bi mogao. Da ljudi mogu da procitaju koliko si zadovoljan ili ne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano Mart 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nova ponuda, 1300e manje 8600 din za registraciju u JUNU 2011. Posto je sada motor na servisu kupac ce biti miran sto se tice finansija do Juna 2012-te. Ponuda vazi samo za BJ. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marakg 16 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Da oglas ne padne u zaborav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23117 Napisano April 2, 2011 Integrisan, 9804 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da ga probam dok je bio u Srbendinom vlasnistvu, stvarno ide kao zmaj s"obzirom na kubikazu...Ako se ne varam zzr 250 vozi tu masinu... Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...