deki 168 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li potreba za PRIKOLICOM,sa jednim ili dva tocka,kao sredstvom za prevoz prtljaga??? Osim kofera,bisaga i drugih cudesa,ovo mi deluje prilicno zanimljivo,nikada nisam vozio motor sa ovim,neznam kako je zakonski regulisano,ali mi se svidja. Na netu se mogu naci razni modeli,ali su najpopularnije MONOTRAIL prikolice,sa jednim tockom.Kazu da su i naj sigurnije,upravljivost motociklom je bolja nego sa prikolicom sa dva tocka, itd.Postoje razne firme koje ih prave,likovi koji sami budze svasta,iz cele te price ja sam izdvojio nekoliko,meni zanimljivih modela,otprilike nesto slicno imam nameru da napravim u skorije vreme,a vec sam i krenuo sa nabavkom potrebnog materijala i delova. Ako neko ima nesto slicno ili nekog iskustva sa tim,pa da to podelimo ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Da,zanimljivo,ali i korisno Uglavnom se stavljaju 12coll tockovi,sam amortizer i klackalicu nije problem napraviti,kao sto vidite na nekim slikama. Za ovo sto sam naumio nabavio sam tocak 12coll,aluminijumski,nemam pojma od cega je,vespa ili nesto tako,ima dobos sa paknama i osovinu,to mi nece biti potrebno. Nesto razmisljam o ramu od bicikla,ponija...kao vucnog dela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 15, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec izvesno vreme razmisljam o izradi PAV 40/41, fabricki model Jawe sa jednim tockom i nosivosti 40kg ili kapaciteta za jednu gajbu piva. Mozes da pogledas Tourmaster program po netu http://www.tourmaste...id=46&taal_id=2 I Piggy Backer http://www.robertawhite.com/piggybacker.htm Dva tocka ali mozda dobijes neku ideju. Takodje potrazi jedan tocak Campi, Predom, Remorque... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ovu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To je taj model. Al' to su neki planovi i zelje za ko zna kad Jos neke mogucnosti Po deklaraciji, brzina kretanja sa ovom prikolicom je ogranicena na 70kmh, sto zbog dodatne mase iza motora i skakutanja iste sto zbog malog tocka same prikolice. Tocak tj. guma koja ide fabricki na nju : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 17, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan po nasem trenutnom zakonu samo bocnu prikolicu mozes da registrujes,i to tek od nove godine je pocelo,a ovu neznam,nije predvidjeno... tako da bi trebalo i to ispitati pitati itd,jer i za nju treba tablica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan po nasem trenutnom zakonu samo bocnu prikolicu mozes da registrujes,i to tek od nove godine je pocelo,a ovu neznam,nije predvidjeno... tako da bi trebalo i to ispitati pitati itd,jer i za nju treba tablica Pitao,ovi moji nemaju pojma,nikad culi.... Ima da je napravim,pa sta bude,bice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...