turbomatic 0 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima!Ja sam jos junior u moto-svetu, vozacka karijera mi je tek 2 godine i zivim u Senti. ,,U garazi" imam jednog automatika (koji ceka na generalku) i jednog apn-ca (koji ceka na tuning i styling), a nadam se za koju godinu i nesto jace, koliko budzet dozvoli.E da, i srecna srpska Nova godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum, Srecna i tebi Nova i Srecno sa Tunningom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Bice i jacih masina,samo polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...