kobejn 24 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Zivim u Backoj Palanci i interesuje me ko je dobar majstor za kawasaki?Moze i okolina NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imas i tu kod tebe u palanci dobrog majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan ajde mi reci ko je ili bilo sta od njega da odem da pogledam nesto motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan ajde rajo svega ti napisi mi ime dobrog majstora u palanci i mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...