Petar Radic 4 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz juce sam isterao motor posle mesec i vise stajanja normalno, nisam mogao da upalim nego sam ga palio na kablove e sad, vozim se pola sata sat, i kad stanem opet ne mogu da upalim ovo mi vonja na dva moguca problema crko akumulatopr crkli namotaji na alternatoru ako je akumulator - to je ok u garanciji je ako su namotaji - hteo bih da cujem preporuke za neke od viklera bio sam radio jednom na bezaniji, dobio sam i garanciju godinu dana ali su skupi - 80 eura da li neko zna negde drugde ko to radi a da je cifra niza? i da daju garanciju (obavezno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan rado bi ti pomogao alii...neznam sta vozis,zaboravio si izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Januar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego zaploviš u velike troškove prvo napuni akumulator. To što si ga palio na kablove i posle toga vozio pola sata - sat pod svetlima nikako ne znači da si ga povratio u život i napunio. Znači, prvo accu na punjač pa posle unimer u ruke i da ti kažemo šta da meriš i tako ustanoviš da li je alternator u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar Radic 4 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam merio unimerom taj dan kad sam ga upalio na kablove i pokazao je 13.3v a treba da bude 14 e sad, i taj moj unimer mozda nije dobar motor normalno radi kad se upali cbr 1000 04 probacu prvo da dopunim akumulator pa da vidimo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Januar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 13.3 V? Na koliko obrtaja, mora biti iznad 3000. Ako si merio napon na accu iznad 3000 obrtaja i dobio ovu vrednost to znači da ili ti je accu žestoko bio prazan pa alternator nije mogao dostići toliku struju punjenja ili ne valja alternator. Ma najbolje napuni accu pa premeri napon na oko 3000 obrtaja i ako je oko 14 V sa upaljenim svetlima, alternator će biti dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar Radic 4 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13.3 je pokazivao na leru a inace je uvek na leru pokazivao 14 akumulator sam dobio nakon sto je onaj koji sam kupio crko posle par meseci, tj dali su mi ga u zameni tu mi je par meseci na motoru i deluje ovako kao krsh neki tipa unibat, motor je normalno radio dok ga nisam parkirao pre mesec ipo, dva bas sam merio tada i bilo je 14v u leru tako da mozda se sada accu skroz ispraznio probacu da napunim ujutru pa da vidimo sta kaze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar Radic 4 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije akumulator, otisli su namotaji dobio sam neke preporuke gde raditi namotavanje ali od viska glava ne boli dajte neki predlog, ko je dobar u tome ime, tel, cene, garancija, lokacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Januar 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak premerio omski alternator pa upalio motor i merio naizmenični napon između sve 3 faze da bi bio siguran da ipak nije regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar Radic 4 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju su namotaji skinuo sam ih sa motora, jedan od onih rogova je izgoreo Zvao sam TED na bezaniji kod kojih sam radio namotaje ranije prvi put sam platio 80e i trajali su 5 meseci, tada sam ih reklamirao i uradili su opet, sada je trajalo tacno 12 meseci i 5 dana posto je garancija 6 meseci, kod njih mi je cena sada 60e Zvao sam i Profesional na dorcolu i kod njih je 5000 din ali garancija samo 3 meseca! Zna li iko jos nekog ko radi sa duzom garancijom? i ono sto mene brine je ZASTO OVO CRKAVA tako cesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 12, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, Sale iz Trstenika radi motanje namotaja i citao sam samo pohvale na njegov rad. Kontaktiraj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar Radic 4 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, Sale iz Trstenika radi motanje namotaja i citao sam samo pohvale na njegov rad. Kontaktiraj ga. daj mi neki link do profila, tel, bilo sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju su namotaji skinuo sam ih sa motora, jedan od onih rogova je izgoreo misliš jednan namotaj na rogu je izgoreo. kako izgledaju ostali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar Radic 4 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju su namotaji skinuo sam ih sa motora, jedan od onih rogova je izgoreo misliš jednan namotaj na rogu je izgoreo. kako izgledaju ostali? jedan izgoreo , ostali deluju ok, ne primecujem ikakvo ostecenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...