miljanpravnik 5 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovnu masku sa farom(univerzalnu da se kaci na stapove) po mogucnosti da je h4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imash na moto-berzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan imash na moto-berzi Hvala,video sam,znam koje su maske,premale su mi,stavio bih na cbr-a pa trazim neku vecu, u krajnjoj liniji ostaju kao jedna od opcija,pozz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule46 2 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imate mogucnost da kupujete na stranim sajtovima opremu, delove sve sto vam je potrebno za vas motor, auto, kucu, vas licno itd... sve sto nadjete, a ima paypal nacin placanja, mozete kupiti preko mene.... radim dosta satova... najzastupljeniji su ebay.co.uk (za englesku, mozete menjati ovo co.uk u de. to je za nemacku itd..) amazon.de (takodje mozete menjati) i jos puno drugih sajtova... info na mail ebay_narucivanje@yahoo.com ili na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Red Dawn 32 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Ducati Monster 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam bio ekstra zainteresovan za kupovinu preko E-Bay-a jer mozes gomilu stvari da nadjes tamo za neke smesne pare ali sam iz iskustva ostalih koji su to radili cuo da kada ti stigne narudzbina ovde oderu te, prvenstveno na carini, pa ti onda sve to izadje do 2-3 puta skuplje. Koja je fora za narucivanje kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za e-bay i mene zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam neshto shto bi ti se svidelo,mislim.............sutra ti shaljem slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan H4,pozadi ima guma kao zashtita za instalaciju sijalice......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...120#entry988464 Nucleus sa foruma ih prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...