N76 2 Napisano Maj 19, 2014 U prolazu, 56 postova Motocikl: SPT 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Marko, Kakva su tvoja iskustva vezana za sam agregat i EFI sistem? Pozdrav Nikola - SPT 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Maj 21, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Marko, Kakva su tvoja iskustva vezana za sam agregat i EFI sistem? Pozdrav Nikola - SPT 350 do sada nikakav problem. ide ko zmaj, vuce ko zmaj. upali i vozi ... nisam jos primetio nikakvo stucanje, preskakanje...jedini put kada je stucnuo i stao je kada mi nestalo benzina negde oko bajse moljenje seljaka za litru benzina je resilo problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N76 2 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 56 postova Motocikl: SPT 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pulsar 0 Napisano Septembar 7, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pre 10 dana novu, i vec imam problem. Desna izduvna grana mi je hladna, sto znaci da desni cilindar ne radi...a rezultat je da slabo vuce. Otklonjena je sumnja na svecicu i na kablove...znaci ili je bobina ili je problem sa elektronskim ubrizgavanje i smesom u tom cilindru. Ima li ko pojma sta moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 7, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pre 10 dana novu, i vec imam problem. Desna izduvna grana mi je hladna, sto znaci da desni cilindar ne radi...a rezultat je da slabo vuce. Otklonjena je sumnja na svecicu i na kablove...znaci ili je bobina ili je problem sa elektronskim ubrizgavanje i smesom u tom cilindru. Ima li ko pojma sta moze da bude? Ako si kupio novu, imas garanciju i vozi je prodavcu da sredi kvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 9, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan imas garanciju 2 godine pa im odvezi. svaki problem koji sma imao je otklonjen bez ikakve doplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Octobar 5, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan e pa da se i j upisem ...ponovo...od 2012 godine nisam seo na motor i to bas u oktobru pokupi me momak sa golfom serije dva ...i userem se dobro ..prodam shedovku odma jos dok sam u gipsu bio da se ne predomislim,,,,i zareknem se da necu nikad vise i nisam dok nisam video oglas za dejtonu marka iz kule...i ne kupim ga ali posle probne voznje proradi mi crv ...i eto pre neki dan pazarim dejtonu sa 118 km na satu od momka koji je video na ovom forumu da sam zainteresovan za ovaj motor...i ko bi tome odoleo sad me grize savest obecao cerki da necu...al eto u garazi nova novcata metalna igracka za matore decake ....videcemo dal cu je voziti ili prodati ...za. sad je samo gledam ...dodirujem perfektna je ...sexualna..... mirise ludacki na benzin ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 5, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Oш' да је грунфујеш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Octobar 5, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Oш' да је грунфујеш? josh pitas!! Iha samo da uradim servis u garanciji i sprobam malo ide na preravku smo tako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 6, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 'Оћеш, а? Ондак да запљунем ову тему и земим кокице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 13, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan kako napraviti sissy bar za deytonu? Evo kratkog uputstva u par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 13, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam kartonsku mustru na motoru onda prilagodio list za naslon kupio na otpadu parce gvozdja debljine tri mm...preslikao i chop chop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 13, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan sledeci segment je naslon ...ja sam kupio kutijicu 15x15 i to sto deblji zid...kod komsije koji ima spravu za savijanje gradjevinske armature dao masti na volju,,,malko ga ukomplikovao da ne bude suvise "bravarski ako me razumete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 13, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Naravno sve sam sklopio i poslao na plastifikaciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 13, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan na kraju montirano na zalost nisam dobio sediste sa tapaciranja i mali naslon pa da slikam zajedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 17, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan I sediste harley look presvuceno kozom i podebljano i kaishcic obavezno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 18, 2015 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Sklopljen i isteran na svetlost dana 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А сад да отелотвориш ону идеју са "гетлинг" ауспухом, ал' да се врти. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je to motorce i skroz uspeo dizajn. Po meni 100% najbolji kinez na nasem trzistu. Jedino mi smeta zlatna boja vila i malo poveca rupa izmedju motora i rama, sve ostalo skroz na mestu i potpuno skladno. Predpostavljam da je skroman po pitanju potrosnje? EFI tu sigurno ima solidnog udela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 20, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одлично урађено Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Ovo meni treba ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 20, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko prodaje daytonu ili bi menjao za kymco super 8 2012 god ili 2013 (ne znam koje tacno godiste. nije mi tu saobracajna) neka me kontaktira preko privatne poruke...fali mi ovaj motor lepo sam se vozao sa njim i malo mi zao sto sma ga prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovandahunter 3 Napisano Jun 5, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DAYTONA / DD350E-6C Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko prodaje daytonu ili bi menjao za kymco super 8 2012 god ili 2013 (ne znam koje tacno godiste. nije mi tu saobracajna) neka me kontaktira preko privatne poruke...fali mi ovaj motor lepo sam se vozao sa njim i malo mi zao sto sma ga prodao Za koliko si prodao Daytonu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...