markone 447 Napisano Octobar 13, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam čast i zadovoljstvo da probam OVO po Novom Sadu. Kada sam ga ispucao po bulevaru,na puštanje gasa su spadale kubure i crepljike sa krovova. :D :D Lijepo,veoma lijepo... Hmmm... ja sam iz NS al nisam ga čuo?! A ni vido ;D Što mi je veoma žao jer zaista izgleda fantastično na slikama... za zvuk ću da vam verujem, a za brzinu... ja sam lala pa mi to i nije važno Mi ionako sve na tenane i polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan paa...mozzda cesh sutra imati shansu za "ogluvljivanje"! Daj bozze lepog dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 13, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan paa...mozzda cesh sutra imati shansu za "ogluvljivanje"! Daj bozze lepog dana! Sutra ko i danas... oblačno, hladno, al nadam se bez kiše... pa ako budeš dolazio javi se pa da ti pokažem i GPS uređaje koje sam obećao! Imaš moj broj u imeniku na forumu... Naravno, i da popijemo nešto negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor kucu gradi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...