Jump to content

Moto Zajednica

Pitanje XT660X

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: BMW F650GS twin (800)

Ne znam šta je u pitanju,:neznam:motor je ugašen i ubačen u brzinu,kad stisnem kvačilo i hoću da ga poguram 2-3 metra on neće,kao ukopan je.Onda moram da ga izbacim iz brzine i sve je ok. možeš ga gurati.Inače vozio sam ga i lepo radi i ide,jedino me ovo zanima jel je neko imao slično dešavanje ili šta bi mogao biti uzrok.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ne odvaja ti dovoljno korpa kvacila. Pronadji razlog zasto... Ili sajla ili je sama korpa "otisla".

Koliko km je presao primerak?

Sad sam pričao sa servisom,i čovek kaže da je moguća sajla,moraću da je dotregnem pošto mi je visoko kvačilo,malte ne skoro ga pustim pa kreće.12900 km

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

verovatno ti se samo zgusnulo ulje zbog niže temperature, u tom slučaju nemoj ništa da diraš.

ukoliko ti se to događa kada je motor topao, onda podešavaj. mada, u tom slučaju bi ti se motor ugasio kada pri polasku iz N ubaciš u prvu..

btw ako ti je, kao što kažeš "visoko" kvačilo, ako dotegneš sajlu biće još "višlje" ;)

problem bi bio da ti je obrnuto tj da odvaja tek kada pritisneš ručicu do kraja. onda bi dotezanje imalo smisla.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 148 postova

Sad sam pričao sa servisom,i čovek kaže da je moguća sajla,moraću da je dotregnem pošto mi je visoko kvačilo,malte ne skoro ga pustim pa kreće.12900 km

Ti kazes da ti je visoko kvacilo, ako budes dotezao bice jos vislje. Nasteluj da ti rucica ima malo slobodnog hoda i to ti je to.

• Podržavam 1

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Javi mi se na pp ako hoces navrati sutra ja cu ti to nastelovati, a naucices i sam, nema to veze sa uljem, ja sam ti kod feshion caffea pa ako ti nije zima navrati, a mogao bi i ja moju skelu da poteram da se oprostim sa ovom godinom pozzzzzzzz......zaboravi da ti kazem da te to nista ne kosta

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

lepe ti lamele od gustine ulja,nista nenormalno,kolko vidim po tvom opisu nema veze sa sajlom,tebi je sajla i malo vise zategnuta, probaj malo na silu da ga gurnes,verovatno ce se razlepiti i odmah ce ici lakse,

ili probaj ovako upali ubaci u bzinu,i ugasi,ostavi u brzini,poguraj verovatno ce biti sve ok,

Opasnost prošla :),Dr.Džigorius ga je pregledao i sve je ok,ipak je zbog hladnoće bio malo prehlađen ali sad je sve ok posle male vožnjice,gledali me na ulici ko :lud: vozi po ovoj zimi.

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

isto i ja imam taj problem,al moj je presao 18hiljada,verovatno iam isti problem kao i djomla..

to nije problem, i nije ništa neobično :takoje:

Moj radi kao sat,nego je bilo -10 pa se ulje zgusnulo i to je sav problem,hvala Bogu.:) a ja se bio utripovao da nešto ne valja.

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: KTM 950SMR

isto i ja imam taj problem,al moj je presao 18hiljada,verovatno iam isti problem kao i djomla..

to nije problem, i nije ništa neobično :takoje:

a jbg ja sam nov u tome,vozio sam skuter.....to se meni desava ovih dana,msm nije bilo bas toliko ladno....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja