Djomla199 564 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta je u pitanju,:neznam:motor je ugašen i ubačen u brzinu,kad stisnem kvačilo i hoću da ga poguram 2-3 metra on neće,kao ukopan je.Onda moram da ga izbacim iz brzine i sve je ok. možeš ga gurati.Inače vozio sam ga i lepo radi i ide,jedino me ovo zanima jel je neko imao slično dešavanje ili šta bi mogao biti uzrok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 29, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ne odvaja ti dovoljno korpa kvacila. Pronadji razlog zasto... Ili sajla ili je sama korpa "otisla". Koliko km je presao primerak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pričao sa servisom,i čovek kaže da je moguća sajla,moraću da je dotregnem pošto mi je visoko kvačilo,malte ne skoro ga pustim pa kreće.12900 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 29, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Premalo km za korpu. Onda sajla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Daj Bože da je sajla,sutra ću da je dotegnem pa ću videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ti se samo zgusnulo ulje zbog niže temperature, u tom slučaju nemoj ništa da diraš. ukoliko ti se to događa kada je motor topao, onda podešavaj. mada, u tom slučaju bi ti se motor ugasio kada pri polasku iz N ubaciš u prvu.. btw ako ti je, kao što kažeš "visoko" kvačilo, ako dotegneš sajlu biće još "višlje" problem bi bio da ti je obrnuto tj da odvaja tek kada pritisneš ručicu do kraja. onda bi dotezanje imalo smisla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pričao sa servisom,i čovek kaže da je moguća sajla,moraću da je dotregnem pošto mi je visoko kvačilo,malte ne skoro ga pustim pa kreće.12900 km Ti kazes da ti je visoko kvacilo, ako budes dotezao bice jos vislje. Nasteluj da ti rucica ima malo slobodnog hoda i to ti je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 29, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan bojan.p ti je dobro objasnio, probaj kad je motor ugrijan i mislim da ce biti u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Javi mi se na pp ako hoces navrati sutra ja cu ti to nastelovati, a naucices i sam, nema to veze sa uljem, ja sam ti kod feshion caffea pa ako ti nije zima navrati, a mogao bi i ja moju skelu da poteram da se oprostim sa ovom godinom pozzzzzzzz......zaboravi da ti kazem da te to nista ne kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lepe ti lamele od gustine ulja,nista nenormalno,kolko vidim po tvom opisu nema veze sa sajlom,tebi je sajla i malo vise zategnuta, probaj malo na silu da ga gurnes,verovatno ce se razlepiti i odmah ce ici lakse, ili probaj ovako upali ubaci u bzinu,i ugasi,ostavi u brzini,poguraj verovatno ce biti sve ok, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Opasnost prošla ,Dr.Džigorius ga je pregledao i sve je ok,ipak je zbog hladnoće bio malo prehlađen ali sad je sve ok posle male vožnjice,gledali me na ulici ko vozi po ovoj zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan isto i ja imam taj problem,al moj je presao 18hiljada,verovatno iam isti problem kao i djomla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 23, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan isto i ja imam taj problem,al moj je presao 18hiljada,verovatno iam isti problem kao i djomla.. to nije problem, i nije ništa neobično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Moj radi kao sat,nego je bilo -10 pa se ulje zgusnulo i to je sav problem,hvala Bogu. a ja se bio utripovao da nešto ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan isto i ja imam taj problem,al moj je presao 18hiljada,verovatno iam isti problem kao i djomla.. to nije problem, i nije ništa neobično a jbg ja sam nov u tome,vozio sam skuter.....to se meni desava ovih dana,msm nije bilo bas toliko ladno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm isto se desavalo sa prijeteljovom xt660r koja je tad bila presla 1000km mislim da je to ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...