mili1 0 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jaknu do 150 moje mere 186-110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje neka od ovih javi se. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 28, 2010 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena ove druge od pozadi? (crveno belo crna) i koje velicine imas? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jaknu do 150 moje mere 186-110 Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan moze ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp od mene, imam jaknu ko salivena za tebe, kao nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 28, 2010 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Richa jaknu! Cena 75 evrica! Vozena jednu sezonu! Isprobana na kisi ne propusta! Ako te interesuje kontaktiraj me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan hajde ljudi zar niko nema jakne vece brojeve treba 60 ili 3xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule46 2 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrazi na stranim sajtovima, mozda nadjes jeftinije, pa mozes preko mene da kupis.... radim kupovine kupovine sa svih sajtova koji imaju paypal nacin placanja.... vidi na sajtovima ebay.co.uk ebay.de amazon.de itd... za vise informacija javi se na email ebay_narucivanje@yahoo.com pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan jel si pogledao moju jaknu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan U kompp-u u Batajnici sam video neki dan lepu jaknu marke bolder ima luftere, mes postavi, protektore i zimsku postavu i kosta 8000,00 sti sto mislim da imaju i neki popust trenutno tako da bi izasla 6500-7000 din.Po mom misljenju jakna je skroz korektna za vise informacija kontaktiraj radnju imaju i net prezentaciju. http://www.kompp.co.rs/?pg=oprema&kat=jakne&model=105 POzdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...