CAJA 1171 Napisano Decembar 26, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Honda 87 ' godište,registrovana,vlasnik 2(prešao sa njom bez problema preko 20k+ km) godine,zamenjena većina potrošnih delova,mašina ispravna(ne troši ulje),dosta očuvan za svoje godine,60k km na satu. Cena 1150 evra po dogovoru. Ako vam treba više informacija slobodno me možete nazvati na 0628469507. Podrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 8, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1000e fixno,mislim da to nije mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan E motor je super steta sto se niko nije javio a i cena je super. Ja sam za moj dao 1000-E,a moj CBR sam uzeo bez oklopa jedino sto kod mene na satu pise 45-hiljada Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 18, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dok je bilo toplog vremena ovih dana malo sam sređivao bike...očišćen je rezervoar i filteri goriva/vazduha i promenjena je rashladna tečnost.Stavio sam drugi regler pošto stari nije punio kako treba,tako da ko kupi bike neće imati problema sa ovom poznatom boljkom kod Hondi.Planiram još zamenuti svećice i ulje(sve spremno) kada budem imao viška slobodnog vremena.Pošto kod mene nema zime u međuvremenu mi je pukla sajla brzinomera i istu pokušavam naručiti iz louisa ovih dana. I to bi bile neke nove informacije kada je u pitanju motor!Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Januar 18, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rekoh sta je u pitanju i hocu da uvenem zbog toga Ako znas kome treba bubreg, imam jedan viska pa da pravimo posao U medjuvremenu, srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 18, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan LORDE! Kako su kupci navalili mislim da će tebe ipak sačekati ovaj motor,u stvari ti si me i jedini nazvao i pitao u vezi motora(ostali su mi samo slali neke bzvz ponude)!Tako da bubreg ne diraj i polako štekaj pare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se cak predstavio kao kupac i uzeo motor jedan krug! Cajin motor je za svaku preporuku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 20, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem zamene BEZ! Mnoooogo neozbiljne ponude dobijam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Januar 20, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan LORDE! Kako su kupci navalili mislim da će tebe ipak sačekati ovaj motor,u stvari ti si me i jedini nazvao i pitao u vezi motora(ostali su mi samo slali neke bzvz ponude)!Tako da bubreg ne diraj i polako štekaj pare! Kako je navalila drzava, jos mi i olaksavajuca okolnost ako uzmem malo jaci motor, necu trebati da ga registrujem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 3, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika za neverne Tome,koje misle da motor iz 1987 ne moze da izgleda i da ide dobro...a za ove pare ne mos ni quinki/ke/ka kako se vec zovu ti kinezi kupiti...stvarno vise mi nista nije jasno...a da das nekom za dzabe ni hvala ne bi rekao...Srbija... PS Preradjen i auspuh u medjuvremenu... Video 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Februar 4, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo sta mi radis Kad bi se vreme zaustavilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan E super motorche imam i ja ovakvog 90"-to ali nemam oklope stvarno je motor za svaku pohvalu tvoj je ko iz prodavnice svaka chast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1069 Napisano Februar 4, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Druze,motor je ko bombona,ja se odusevljavam sa ovim starijim modelima ,neostvareni snovi iz detinjstva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 4, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom koje je godiste,u pushka je stanju. Prelep primerak,Japan do pobede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 4, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovih pohvala mi zao bajka ali neka...nek ide nalickacu ja tako drugi... :'( Kada ga prodam stavicu i slike kako je izgledao kada sam ga uzeo...sa kompletnom listom troskova gde ce te videti u kakvom sam gubitku sa ovim motorom....eh koliko sam samo sati proveo pored istog... I samouvereno mogu da kazem da kazem da je ovo jedna od lepsih hurricane-a koje sam imao prilike da vidim...inace boja je metalik crvena koja pod odredjenim uglom i svetlom izgleda extra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 4, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ode crvena ptica...od sada pešadija dok ne dodje neka nova...a buducem vlasniku zelim da ga sluzi kao sto je i mene! PRODATO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Februar 4, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis Cajo, sad lepo po pivo svakome sto smo ti izreklamirali moped Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 4, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Na prvom skupu imate po pivo a najverovatnije cu do tada kupiti drugi bajk pa ce biti i vise piva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1069 Napisano Februar 4, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugar na prodaji,za mene je to velika radost kad cujem u danasnje vreme da se ipak nesto prodaje.Novom vlasniku puno srecnih kilometara sa Hondajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...