Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Da pokusam da prodam svoje motorce.Radi se o Keeway Speed-u 125ccm,2009 godiste,ja sam prvi vlasnik,kupljen 30.aprila prosle godine.Motor je u takoreci novom stanju,presao je nesto malo vise od 3600km bez i jednog jedinog problema.Servis je uradjen na 2500km,sledeci je na 5000km,posedujem servisnu knjizicu.Registrovan do maja meseca 2011.god.Motor je u garantnom roku do proleca 2011.godine.Odlican gradski motoric,mali potrosac,trosi do 2,5l na 100km.Neki clanovi foruma mogu i da potvrde stanje motora! :takoje: Na motoru nema potrebe za bilo kakvim ulaganjem,prodajem ga iskljucivo zbog kupovine malo veceg motora,zamene me ne interesuju.Cena bi bila negde oko 850e s tim da bih mogao malo da popustim.Moj telefon je 064 580 98 20 ili ako vas nesto zanima mozete me kontaktirati na PP.Ako sam nesto zaboravio slobodno me ispravite!Pozdrav

post-5865-056744200 1293136921_thumb.jpg

post-5865-057875100 1293136954_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Kako su navalili kupci,mislim da jos dugo necu napustiti sektu! :lol: Porasli su apetiti,moramo da predjemo na nesto jace! :takoje:

• Podržavam 1

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: /

Moze zamena za 100kg kukuruza + tvoja doplata??..salim se..ae prodavaj to i kupuj bre nesto jace...srecno sa prodajom..p.s Savke me naterao da napisem ovo..:D:D

• Podržavam 2

Hvala!Motor nije prodat,aktuelno da aktuelnije ne moze biti! :) javi se na pp ili na tel da se dogovorimo oko popusta! ;)

• Podržavam 1

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Super,za te pare za koje je otisao sigurno se isplato novom vlasniku,jer to je bukvalno bio nov motor! ;)

Savo ajde sada da trgujemo za Hondu hehe :moto3::nanana:;)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja