savke 643 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Da pokusam da prodam svoje motorce.Radi se o Keeway Speed-u 125ccm,2009 godiste,ja sam prvi vlasnik,kupljen 30.aprila prosle godine.Motor je u takoreci novom stanju,presao je nesto malo vise od 3600km bez i jednog jedinog problema.Servis je uradjen na 2500km,sledeci je na 5000km,posedujem servisnu knjizicu.Registrovan do maja meseca 2011.god.Motor je u garantnom roku do proleca 2011.godine.Odlican gradski motoric,mali potrosac,trosi do 2,5l na 100km.Neki clanovi foruma mogu i da potvrde stanje motora! Na motoru nema potrebe za bilo kakvim ulaganjem,prodajem ga iskljucivo zbog kupovine malo veceg motora,zamene me ne interesuju.Cena bi bila negde oko 850e s tim da bih mogao malo da popustim.Moj telefon je 064 580 98 20 ili ako vas nesto zanima mozete me kontaktirati na PP.Ako sam nesto zaboravio slobodno me ispravite!Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 101 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan matori zar i ti napustas druzinu speed? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kako su navalili kupci,mislim da jos dugo necu napustiti sektu! Porasli su apetiti,moramo da predjemo na nesto jace! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Januar 7, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za skuter? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na ponudi,prelazim na vecu kubikazu tako da nisam zainteresovan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Januar 7, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok sretno pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za 100kg kukuruza + tvoja doplata??..salim se..ae prodavaj to i kupuj bre nesto jace...srecno sa prodajom..p.s Savke me naterao da napisem ovo..:D 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Slike masine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ravnogorac88 4 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate jesi prodao masinu,svaka cast na slikama tako se prodaje moto a ne ono jedna slika i to je to,ee jos nesto da pitam neki zimski popust? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 29, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Motor nije prodat,aktuelno da aktuelnije ne moze biti! javi se na pp ili na tel da se dogovorimo oko popusta! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 29, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena zadnja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 29, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan 800,ni evro ispod! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat.Novom vlasniku zelim puno bezbednih kilometara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Februar 1, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Super,za te pare za koje je otisao sigurno se isplato novom vlasniku,jer to je bukvalno bio nov motor! Savo ajde sada da trgujemo za Hondu hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...