ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ukrasne trakice za felne, radjene valjda na nekoj aluminijumskoj bazi...Pokusao sam fenom, uljanim razredjivacem, nitro, axel(axal) kako vec i nece slabo.Nece da se skinu, vec se cepkaju jedva po malo. Ako ste resili slican problem molim za pomoc.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 20, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nisam se bavio konkretnim poslom, al' jesam skidao slične gluposti. Ovo "gluposti", kažem zbog težine posla ... jer takve sitnice znaju da se drže k'o tašta za sims. Mislim da je fora u lepku, a lepak bi trebalo da malkice "popusti" grejanjem fenom. Probaj onim za skidanje farbe, samo nemoj da preteraš sa grejanjem. Uz to, nekom plastičnom špahtlicom ili starom plastičnom karticom (platnom, od SIM kartice i sl.) guraj tu trakicu po njenoj dužini. Moraće da "prizna"... Javi napredak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, javicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da naprskas WD40,trebalo bi da da rastvori lepak. Tako sam ih ja skinuo relativno lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pokusacu u petak cim odem do garaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Odlepi li trakice tebra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 28, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ne Pokusao sam nitrom, benzinom, axal, fen, uljanim...nista samo se cepkaju i treba citava vecnost...Glupost e...bas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro sve nalepnice imam uradjene na kateru i sve su od te alu fluo folije. Skidao sam ih grejajuci pomalo obicnim fenom za kosu. Obicno je dovoljno samo malo da omeksaju da bi se onda strpljivo , lagano odlepljivale, upravo da se ne bi cepkale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...