maxxa 303 Napisano Decembar 18, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Rezervoar 2. Zadnje bočne plastike (bubrežne) 3. Sedište Prednost imaju delovi od Honda TransAlp '89 ali dolaze u obzir i od bilo kog Hard Endura! Rezervoar, pod drugi najveću prednost ima neki plastični, ali je za plastične bitna boja - crni ili beli. 4. Rep - Prednost KTM LC4 od 1988 do 1994 - takođe u obzir dolaze i repići sa drugih Hard Enduro motora. Uz rep bi bilo poželjno da idu i stop svetlo, nosači migavaca (migavci ) i tablice. 5. Migavci, lepi maleni, da jako svetle! Nosač migavaca i tablice sa/bez migavaca može i sa nekog R-a... 6. Farovi - mali i okrugli - prednost 1.Sasch Madass; 2.Hella 4cm, a onda sve ostalo, od hard endura, custom made... 7. Digitalni tachometar, ili kako god da se naziva, od opcija mi treba brzinomer, kilometraža dnevna i ukupna, obrtomer, ler lapmica, lapmica za rezervu, merač temperature. 8. Vile - 43mm, prednost Honda XR650 1993-2000 Ponude na: PP mail: maxa86@gmail.com mob: 064/198-30-69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 18, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš original vizir TA '02?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 18, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam dve opcije, i na zalost ni u jednoj mi ne treba vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e vidi vako,digitalni merac imas na forumu ovde u 'prodajem' rubrici,coek prodaje uredjaj sve meri,a ja imam farove,e sad neznam da li bi ti odgovarali mozda i bi,malo su veci nego kod "afrike"imam 2 kom,pa vidi sta ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Oće li biti neka tema o toj preradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e vidi vako,digitalni merac imas na forumu ovde u 'prodajem' rubrici,coek prodaje uredjaj sve meri,a ja imam farove,e sad neznam da li bi ti odgovarali mozda i bi,malo su veci nego kod "afrike"imam 2 kom,pa vidi sta ces daj neke dimenzije, od cega su? onaj merac mi ne odgovara. ugac... bice samo sve ide dosta sporo pa mi trulex da kacim i razvlacim toliko... kada bude bar pola uradjeno onda kacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi sa Rusicem on prodaje masu nekih delova za afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan znam ali ja ne trazim delove od Africe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jedva čekam da vidim gotov projekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj se do Starceva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan TA96 - ako si shtucao malopre to je zato shto sam te spominjao Svakako hocu! Samo da iskombinujem neki automobil i dolazim! Naravno najavicu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TA96 - ako si shtucao malopre to je zato shto sam te spominjao Svakako hocu! Samo da iskombinujem neki automobil i dolazim! Naravno najavicu se Imas p.p. p.s. Vodicu te da upoznas i TTEtku ako obecas da neces da se zaljubis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...