MPKosa 21 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Nudim svoju kolekciju Superbike magazina u pdf formatu 51 broj i poslednja 4 broja Fast bikes takodje u pdf-u. Da, mnogi ce da se bune i prozivaju me da toga ima na netu i tako to, ali ja sam ovo marljivo skupljao i skladistio (skoro 2gb materijala). Imam nekoliko brojeva iz 2005,2006 i 2007 i komplet 2008, 2009 i 2010 + 2 Summer izdanja za 09 i 10. Kolicine ne ogranicene:D Ne trazim novac nego sta nudite u zamenu (moze i nesto simbolicno $ ko hoce). Ako u opste bude ponuda saljite na pp ili na mpkosa@yahoo.com Ko bude uzeo ovo imace literaturu za celu zimu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 16, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nudim sezone Top Gear u HD izdanju.......zainteresovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Extra, odavno se spremam da pocnem da ih skidam samo nemam gde da ih skladistim, mali hard jbg. Aj dogovor na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo, uz malo muke sve casopise delim sa vama, uzivajte! http://forum.bjbiker...6070809-i-2010/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...