Subasha 13 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nova kozna jakna ( motorka ) , par puta noshena , omalila mi je i prodajem je samo iz tog razloga . , Broj jakne je 46 , odgovara osobi do 180 cm i tezine do 75 kg . Cena 60 e , Moze i zamena za neshto od opreme , za ponude i ostale informacije na pp , ili na br tel 060/068*77*88 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Moguca je zamena za neshto od moto opreme . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 16, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam potpuno istu jaknu i svaka preporuka za istu! Odlicna debela koza, propisno me je zastitila prilikom pada, a jakna moze i ovako da se nosi, ne izgleda preterano. Za te pare nema bolje! Ja sam svoju platio 100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Imam potpuno istu jaknu i svaka preporuka za istu! Odlicna debela koza, propisno me je zastitila prilikom pada, a jakna moze i ovako da se nosi, ne izgleda preterano. Za te pare nema bolje! Ja sam svoju platio 100e. Kao sto Dzambo kaze , jakna moze i da se nosi svaki dan , nije napadna , , a nova i kosta 100 e u katalogu . Provereno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Mala korekcija cene , 50 e !! Hitnooo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata ! moze loock . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...