Skols 25 Napisano Decembar 14, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Posto uzimam dslr aparat,"malisa" je dosao na red da ode. O njemu malo:12 megapiksela,20x opticki zum,rotirajuci ekran,o kvalitetu slika mozete naci na netu,uz aparat idu baterije (jelte ),punjac,4GB Transcend kartica,nova Lowerpro torbica i ono standardno,cd,usb,kutija. Aparat je star godinu dana,koriscen je amaterski,bez ogrebotina i slicnog,nikad ispadao,stalno u torbici stajao,"ispucao" je malo preko 5000slika. Cena je 250e.Ispod ga ne dam,ko da vise - moze Nov je kol`ko sam gledao od 330e pa navise. Sve sto vas zanima,mozete pitati na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jesi li ga prodao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 21, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem odgovor od PostExpressa da je aparat urucen (nadam se) novom gazdi,stoga cu se i ovde oglasiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ok, ja sam u nedoumici oko nekog DSLR-a, al ovo je bila lepa prilika, mada bi mi pre odgovarao neki SX10. `ajd zdravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 21, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Cela ta serija sx (10,20,30) nema nekih velikih razlika izmedju modela.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Aparat je trenutno kod kupca koji mu trazi dlaku u jajetu,tacnije " bela nije dovoljno bela i to samo u "auto" modu,dok je u ostalim modovima sve normalno".. U toku danasnjeg dana bi trebalo da saznam da li aparat ostaje ili mi vraca nazad.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aparat je trenutno kod kupca koji mu trazi dlaku u jajetu,tacnije " bela nije dovoljno bela i to samo u "auto" modu,dok je u ostalim modovima sve normalno".. U toku danasnjeg dana bi trebalo da saznam da li aparat ostaje ili mi vraca nazad.. Sa svojim kupcima sam imao više sreće! Lik uzeo objektiv sinoć, jutros mi šalje poruku u 6 da je prezadovoljan i da se celu noć igrao. Držim palčeve da sve bude kul. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Trgovina je zakljucena,aparat je prodat. Admini,moze lock. Cek..ja sam urednik.. pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...