Disko Nindža 10868 Napisano Decembar 10, 2010 Hronični Motociklopata, 7490 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Carbon look retrovizori iz LOUIS kataloga, cena u katalogu im je 17 eur/komad ,ja dajem dva komada za 17 eur posto je jedan malo napuknut, samo ga treba zalepiti sa nekim ozbiljnim super-lepkom a ne onim kineskim kao sto sam ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji je navoj i jel pasuju na skutere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10868 Napisano Decembar 10, 2010 Hronični Motociklopata, 7490 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan navoj je standardne mere za retrovizore 10mm , pasuje verovatno na 90% motora meni su bili na Suzuki GS 500 , e sad za skutere neznam, verovatno i tamo pasuju jer je to standard Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka slika gs-a sa ovim retrovizorima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10868 Napisano Decembar 11, 2010 Hronični Motociklopata, 7490 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je izgledalo u kombinaciji sa karbon zmigavcima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Stvarn lepo, aj javicu ovih dana ako se odlucim za kupovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan gde si nasao ovu foliju za oko far i instrumenata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10868 Napisano Decembar 11, 2010 Hronični Motociklopata, 7490 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan to nije folija nego neka univerzalna lajsna od aluminijuma, vidjao sam da ljudi to stavljaju na svasta, vrata od auta, kacige, gde god je zgodno, ona se obavija oko ivica sa obe strane, ima u raznim bojama i sarama, ali to je vec bilo na motoru kad sam ga uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan hmm nisam video do sada, mora da je potrazim ... ako neko zna nek mi javi na pm adresu ili link za kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10868 Napisano Maj 3, 2011 Hronični Motociklopata, 7490 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, moze oba za 1000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...