Peki 1215 Napisano Decembar 8, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na Myguide uređaju su bile instalirane igo8 mape ali zbog male memorijske nisu stavljene sve zemlje u regionu. S obzirom da sam imao mapu Slovenije na originalnom disku ja sam kao i svaki "mali Đokica" koji se ne razume u materiju jednostavno kopirao originalne mape na novu karticu i zamenio kartice...i zabagovao uređaj skroz pa on više ne radi ni sa novim ni sa starim mapama Pomagajte ljudi ko bga vas molim sprema mi se opet put u inostransvo sredinom meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 9, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...niko čak ni da off-uje temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 9, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo polako sta si ti sa originalne kartice kopiro na novu? samo mape ili sve ostalo sto je bilo na kartici? da li si kopirao i hidden fajlove? da li je na tom uredjaju sovtver na uredjaju ili kartici? da li si nesto obrisao sa stare kartice? da li ti je na uredjaju (ukoliko je softver na uredjaju) mozda licencirani softver? daj detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 9, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info zovem te popodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Decembar 13, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li resio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 13, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam stare mape sa originalnog instalacionog diska na praznu SD karticu, resetovao i na moje iznenađenje proradio je U četvrtak mi ortak donosi igo8 mape pa ćemo probati da ih instaliramo. Našao sam i ovaj tutorial na netu pa ćemo se valda iskobeljati http://forums.ebuyer.com/showthread.php?11402-125129-MyGuide-3100-Series-Sat-Nav-Unit&p=367295#post367295 Javljam šta smo uradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...