Šarba 1048 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodajem polu profi aparat Olympus UZ565 10megapixela, 20x opticki zum koji prave do 00 slike Nazalost nije za mene i treba mi nesto manje, jer kad god sam isao da vozim bord plasio sam se da ga ne polomim i nisam ga iznosio iz sobe i uvek sam se tripovao da ga ne sje..m... Neko to voli, ja sam mislio da je za mene al' sam se prevario Ja sam ga kupio pocetkom 2009 i imam i racun, skoro je izasao iz garancije... Aparat je neogreban Pazio sam ga i mazio neverovatno i nisam ga mnogo ni koristio Kupac dobija i torbicu koju sam posebno kupio Cena je 330e 0642982371 Evo slike aparata i link gde mozete pogledati sve sto vas interesuje: http://www.google.com/products/catalog?hl=en&client=firefox-a&hs=W35&rls=org.mozilla:en-US:official&q=Olympus+uz+565&um=1&ie=UTF-8&cid=1311166898605617944&ei=8Kn-TMqcO4Kz8QPF1vGMCw&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=3&ved=0CCcQ8wIwAg# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan reci mi kake je kvalitete video koji snima ? THX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan reci mi kake je kvalitete video koji snima ? THX Kake? Pa kvalitete je Snimak je solidan, meni je dobar ali ne znam sta tebe zadovoljava? Odlican je fotoaparat i pravi do 00 slike to znam sigurno Ako ti treba odlican snimak, gledaj neku kameru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kakve... sorry.. tipfeler.. sad imam SP510UZ i snimak je odličan ... gledao sam snimke nekih boljih aparata, ali nisam bio zadovoljan... Ti bolji aparati imaju dosta bolje fotografije od mog, ali im je video snimak dosta lošiji ... a ja gledam uzeti nešto da mi i slike budu bolje, ali da video ostane bar iste kvalitete, ako ne može bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a zbog cega je cena 330 evra kad nov u radnji kosta 270 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan a zbog cega je cena 330 evra kad nov u radnji kosta 270 ? Izvinjavam se na mojoj nespretnosti Zeznuo sam se a nisam ni pregledao oglase ni cene Koja mu je realna cena? Ali kazite realnu cenu da bi znao sta da radim Jako malo je koriscen, to se i vidi po njemu, nema jednu ogrebotinicu, ocuvan je jako, iz futrole je izlazio jako retko Moze dogovor ili neka zamena za noviji digitalni(kompaktni) foto aparat koji je u odlicnom stanju... Realno meni treba neki mali Canon cyber shot a da su mu slike dobre... Da izvadim na brzinu skljocnem i vratim ga u dzep E ako neko ima tako nesto nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jbt nemoguce da nikome ne treba tj da ga niko nece?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moraces drasticno da smanjis cenu.Danas u radnji za dve glave ima da se pazari aparat slicnih karakteristika koji + nudi i hd video zapis.Jedan od takvih je i fuji 2500hd. Meni je licno veca prednost maximalni otvor blende tvog aparata od 2.8 u odnosu na video zapis,ne znam koji mu je najmanji otvor?Ako je 11 onda tvoj objektiv ima blende koje su rezervisane za kompaktne aparate viseg cenovnog ranga i mozes se nadati da ce nekoga privuci da ga kupi za jeftine pare. Prava steta preci sa tog aparata na jeftini kompakt,pogotovo na planini.Gubis ono sto ti najvise treba,sirok ugao snimanja i veci raspon blende. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno, ako cu morati da spustam drasticno cenu vala koristicu ga i na planini i na pesku Jbg, greota i necu da ga dajem dzabe. Pre cu ga pokloniti nekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je pravo resenje jel za njega mozes dobiti jako malo para za koje neces moci kupiti neki nize klase kakav mislis da ti treba .Samo u glavi prelomis da si ti kupio njega a ne on tebe i nosis ga ko bilo koju stvar u svakodnevnoj upotrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 9, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 230e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koristi ga i na planini i na pesku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Decembar 13, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djole upravu su ljudi moras da spustis podosta cenu da bih ga prodao tako da onda ona tvoja ideja o poklanjanju i nije tako losa ako stanem prvi u red...:nanana::nanana: Ma tebra salu na stranu aparat jeste dzomba ali je do 00 ispd 230 evropeja ne spustaj vrlo dobro znam koliko si pazljiv prema stvarima i kako odrzavas stvarcice koje volis tago da ne spustaj cenu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan pih u p. materinu tek sad vide oglas. bas me nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...