Nikola_M 39 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikola a da malo napises detaljnije o tvom putu pozz. Pa ako mozes nekako do starih brojeva HR moto casopisa Moto Puls. Putopis u 3 nastavka. Broj 81. 82 i 83. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se u zivotu vise zrtvovao za neki video snimak ???,danima skidam ,veza puca (neki glupi bezicni internet ,zabranio sam svako kretanje po stanu da ne izgubim konekciju ) i tako u nedogled... Ipak se isplatilo , kada sam uspio sve da skinem bio sam sretniji od vas kad ste stigli kuci! Sve je extra snimljeno ,svaka cast, mislim da je montaza vrhunska i odlican izbor muzike . Zao mi je sto nema jos bar dvadesetak epizoda ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan E druze neka je sa srecom nadam se da cu i ja jednog dana na takvo putovanje.Koliko izadje finansiski ako nije tajna? Pa vrlo malo. Racunaj da je gorivo u Rusiji manje od 1$... Do Vladivostoka ima oko 11-12 hiljada, plus Mongolija koliko zelis, mi oko 4-5... Da kazemo ukupno 20 hiljada, sa povratkom iz Moskve za BG... Ako trosis 5l (zbog puteva i svega ne moze da se jurca bas, pa je i potrosnja manja) treba ti 1 000 litara goriva sto izadje manje od 1k $ sto je 750 EUR. Voz za motor od Vladivostoka do Moskve sam platio oko 400 $, avio kartu 230$, sto u zbiru iznosi manje od 500 eur. Znaci fiksni troskovi su ti 1250 EURa. Ostalo je sve na tebi, koliko si konfora spreman da se zrtvujes za tako nesto. Hrana u prodavnicama jeftinija nego ovde, pogotovo u Mongoliji. Ja mislim da sa 2 500 EUR to moze opusteno da se uradi Zato ne kukajte kako sanjate o tako necemu, ali ne mozete. A velika vecina pored motora ima kola koja vrede bar 2,5k EUR... Samo je pitanje koliko ste licno spremni da zrtvujete svoj komfor... Cela ruta moze biti daleko jeftinija ako se modifikuje. Npr na tamo proci Kazahstan, pa onda Mongolija i onda Rusija Bajkal i nazad ka Moskvi. Posle Bajkala ka Vladivostoku je put los, pa se mucite 2,5 hiljade km i placate avion i voz. Ovako napravite krug, vidite mnogo vise i manje vas kosta. A onda je mrmot zamotao cokoladu.... ;D ;D ;D Jel si razmisljao da pocnes malo da se bavis politikom ;D Put preko ''pola sveta'' motorom, prolazak kroz ''Bog te pita'' koliko zemalja, provod po Japanu (po jeftinoci opste poznata zemlja :o ) uz povremnu upotreba aviona,vozova,brodova...kamiona ....sve vas to izadje po ceni jednog prosecnog krsa sa ulice. Ispalo je da je mene kostalo vise dve nedelje po Francuskoj, nego tebe tri meseca puta do Tokija u stilu Indijane Dzonsa. Po ovoj racunici bolje da letnja tri meseca provedem u voznji & uzivanciji po sto daljim destinacijama, nego da sedim kuci. Ovo drugo me vise kosta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Svako moze da napravi izbor i stil putovanja... Neko ode na odmor u hotel sa 5* na 7 dana pa potrosi tu lovu... Neko spava u hotelu neko na ulici... Ova kalkulacija se odnosi na Bgd-Vlad... A ako je po toj tvojoj racunici ti potrosis u bgdu vise od 2 500 eura za 3 meseca, sto znaci da si veoma vredan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Po ovoj racunici bolje da letnja tri meseca provedem u voznji & uzivanciji po sto daljim destinacijama, nego da sedim kuci. E ovaj zakljucak ti je zlata vredan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek, a oni karneti i tome slicno? Jel to ne vazi za istocne zemlje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan A ako je po toj tvojoj racunici ti potrosis u bgdu vise od 2 500 eura za 3 meseca, sto znaci da si veoma vredan ;D ;D ;D Pa izracunaj sam troskove koje jedna porodica ima za mesec dana, pa ces lako doci do poredjenja Bgd-zezanje do Tokija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da to kada u odsutnom trenutku ne prekines postane opravdanje za sve u zivotu ;D ;D ;D Ali zato postoje velicine od ljudi, koje kazu, ako vec ja ne mogu drago mi je da neko moze i ubace ti lovu u dzep da se pocastis na njihov racun tamo negde u daljini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da to kada u odsutnom trenutku ne prekines postane opravdanje za sve u zivotu ;D ;D ;D Ali zato postoje velicine od ljudi, koje kazu, ako vec ja ne mogu drago mi je da neko moze i ubace ti lovu u dzep da se pocastis na njihov racun tamo negde u daljini Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D pa nije nije tvoj nadimak ''Zmija'' zasluzen bez razloga! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 29, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cek, a oni karneti i tome slicno? Jel to ne vazi za istocne zemlje? Treba za Japan .. Ali koliko sam shwatio rachunica je Bgd-Vlad. Ja bih se slozio sa gore nawedenom cifrom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Znam da treba karnet za Japan i Iran, sto se istoka tice... A Hitman je dobro shvatio za racunicu, sa tim sto je mnogo pametnije da se ne ide do Vlada, vec da se pravi onaj krug kao sto sam napomenu u nekom od predhodnih postova... Istok je cudo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Januar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5474 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je ovo sve snimano u nekom selu pored Novog Sada ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je ovo sve snimano u nekom selu pored Novog Sada ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan steta samo sto vas pokrase tako gadno u mongoliju, prezalit ne mogu te snimke koje ste napravili bili... pihhhhhhh kakvih ljudi ima, nezasticene bajkere da pljackaju bez imalo stida... ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan E, pa momci, vrijeme ja da vas i ja pozdravim i konacno kazem svaka cast (pardon -SVAKA CAST). GS mi je dostavio sve ove montirane epizode za TV, pa sam uz BJB nekako dobio poprilicno vjernu sliku svega sto ste vas dvojica protutnjali. Pohvale su suvisne jer se sad nekako osjecam k'o da ste mi neki jarani,misli ovo kao izraz podrske a jaranu se ne laska. Tako, kad budete nekad prolazili nasim krajevima, pauzirajte na "casicu razgovora". Jednom nas je neko od vas pretek'o dok smo se vozili autom, pa tako znam da se mozete i ovde naci. Mozda bih samo pokus'o zadovoljiti radoznalost vezanu za Odesu ;D Pozdrav i uzivajte u slavi. Zasluzili ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Procitah bez pauze i ostadoh bez teksta. Ovo je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jul 9, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Obojici duboko poshtovanje za ovaj hadziluk!!! Da li neko ko ima sve epizode moze da ih okaci na net i pusti link? Ili da mi ih fizicki preda na nekom dvd-u, a da je u bdg-u. Obojici zelim da i dalje imate 'big infulence' na sve nas. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Procitah bez pauze i ostadoh bez teksta. Ovo je cudo u potpunosti se slazem... Svaka cast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 22, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos jednom da pitam da li neko ima sve epizode. Probao sam da zovem ljude na Enter TV, ali tamo mi se cini da vise nema nikoga. Niko se ne javlja na mobilne telefone. Fixne mi se cini da nikad nisu ni imali. Mislim da se ta firma skroz raspala. Nemam drugi nacin da dodjem do epizoda. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Octobar 22, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imas na torrentu, serijal se zove XrossSiberia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 23, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala aco, probacu veceras da krenem sa skidanjem. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hhahaha... pa sto uradi ovo ?!? Sad ce da ih udari slava, ponovo !! ;D ;D ps. versys.v.b ... svaka cast majstore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Hhahaha... pa sto uradi ovo ?!? Sad ce da ih udari slava, ponovo !! ;D ;D ps. versys.v.b ... svaka cast majstore ! Vredi da se ozivi povremeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...