ivicahonda 0 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto u naslovu pise potrebna mi je guma 90/100 16" Nova ili polovna. Ponude moze i na telefon 069/ 787 021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 28, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto u naslovu pise potrebna mi je guma 90/100 16" Nova ili polovna. Ponude moze i na telefon 069/ 787 021 probaj ovde http://www.165.rs/index.php?option=com_chronoconnectivity&Itemid=23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za link.Cekam odgovor od njih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas i dalje aktuelan!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 1, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za link.Cekam odgovor od njih! Kako mislis cekas odgovor??? Jesi zvao ili saljes mail? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicahonda 0 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: APN 6 Yamaha Yz85 Zongshen GY 200 Aprilia pegaso Yamaha dt 50 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mail,ali mi nisu odgovorili. Zvacu ih kad se vratim u Srbiju za nekih 7-8 dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...