NeshaXX 374 Napisano Decembar 8, 2010 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala imenjace sto si podelio svoju srecu sa nama Drago mi je zbog tebe i vas dvoje. (versusu nije bilo svejedno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 8, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan .....ali Reno clio za 3 dana,i to jos bele boje...fes ponuda :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ma svi te nesto hvale, ma sta super, sta ja imam od toga sto si ti na kanarima :):) hahahahha lepo ti ovo motorce pozdrav PAUKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 6, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan i nije nesto, smrzo si se posteno, trebalo ti je 6 dana da se ugrejes posle, to je to kad neznas sta je to motor u zimsko doba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan He he, pa brate moj kad sam ti pricao da je to svetski motor nisi verovao...Svaka cast za putopis, procitao sam ga u dahu, extra brate moj. Zelim ti puno srece, zdravlja i ljubavi i...kupi vec jednom tog Versys-a i uzivaj u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan He he, pa brate moj kad sam ti pricao da je to svetski motor nisi verovao...Svaka cast za putopis, procitao sam ga u dahu, extra brate moj. Zelim ti puno srece, zdravlja i ljubavi i...kupi vec jednom tog Versys-a i uzivaj u zivotu. Pa vidis,kada ti nisi hteo letos u Paracinu da mi das tvog versysa da provozam,morao sam da odem na Kanare da ispunim sebi zelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...