Rači 9 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju nova tank torba i bisage Moto - detail posto je od drugara molim da zovete na 064/112-73-81 Miroslav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2797 Napisano Novembar 26, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima tank torba, ali verujem da je papreno skupo, čim nema cene u oglasu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zagrejan za bisage koliko su? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imate broj od Miroslava pa za sve iformacije pozovite njega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Novembar 27, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Super mu je oglas. Da zovemo Miroslava zbog oglasa u kome nema cene nikakve a prilozena je ocajna fotka, tako da ne znam ni zbog cega bih ga zvao. A da je normalan oglas, posto mi ponudjene stvari trebaju, znao bih dal da yovem ili ne. Znas, ovo je net, a ne halo oglasi, i za ocekivati je da oglas ne izgleda kao na banderi, rukom ispisan, vec da ima bar malo osnovnih podataka. P.S. Pozdravi Miroslava i objasni mu koje podatke da da za oglas. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...