redoran 73 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan desava mi se da posle nekog vremena voznje motor krece da se cuje cudno (krchi) i da gubi snagu (na okretanje gasa ne reaguje) na stisak kvacila motor se ugasi i nemoguce ga je upaliti neko vreme.motor vergla rade mu svetla migavci itd. sta bi moglo biti? pre 100km sam mu stavio 4 nove NGK svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar, slavina, dovod goriva,karburatori !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan stronser zvao sam te malopre na mob ali se ne javljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Maj 17, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar' date=' slavina, dovod goriva,karburatori !!![/quote'] Provjeri karburatore i meni se nesto slicno desavalo, mozda ti gorivo previse ide u cilindre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan slucaj resen slavina je bila u pitanju. hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...