cikuntopola 96 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N62 "GEMINI REPLICA" Nova Velicina L cena 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan 140e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan 110e HITNO!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan46 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Jeli prodata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije i dalje 110 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubiextrem 2 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje mene zovi me na 0641234064 Bubi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju može li neka zamena i doplata za tu kacigu imam dve nove kacige pa izaberi neku i reci doplatu: jedna je Held Shadow 7860 XL , druga Airoh Force Thund ima naočare L ili imam i nove pantalone sa uloškom Socks XL veličina. Sve je novo i nije nošeno samo u stanu probano spremno za novu sezonu.A interesujeme jer imam cbr u tim bojama ako može neka kombinacija javi se .Pozdrav moj tel je 063520738 ili mi pusti sms pa ti se ja javljam pošto nisam baš puno na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Malopre videh tu kacigu u originalu, 700 jura trazi covek. Ali ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 11, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre videh tu kacigu u originalu, 700 jura trazi covek. Ali ... Ista šara (replika C. Stoner) nalazi se i na N62 i na N84, zato je tolika razlika u ceni. Crna N62 - Louis Edition, je na popustu bila svojevremeno 80 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubiextrem 2 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ja hocu da kupim ali se ti ne javljas 0641234064 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...