M a R k o 393 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo koji je ovo cunak,nije fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Yoshishura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ima svećica CR9E, u kit komercu, 580 din. kom. možda nekom zatreba. ja ćapio 2 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko service manual za novijeg SV-a,ne mogu nigde da nadjem,samo za prvi model... @maresv Gde si kupio sediste, kakva je razlika u odnosu na fabricko, da li je nize/vislje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Par slika kako su sredili Sv u HR PS.Obratite paznju na nosac kofera,super izgleda i nije visko postavljena ploca kao na onom Givijevom sranju sto sam ja imao na mopedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko service manual za novijeg SV-a,ne mogu nigde da nadjem,samo za prvi model... imaš na trećoj stranici torrent , post 73. za 2003. za koje godište tražiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko service manual za novijeg SV-a,ne mogu nigde da nadjem,samo za prvi model... imaš na trećoj stranici torrent , post 73. za 2003. za koje godište tražiš? 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo odgovara opisu "Suzuki SV650 K3 K4 K5 K6 Manual" ? valjda se odnosi na pobrojane, ja skino al mi ne odgovara jer je moj 2002. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dogoVaramo BOT SV druzenje na Adi Huji na prolece, da se malo izvozamo, razgledamo SV makinice...... P.S. BOT Battle Of Twins Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko service manual za novijeg SV-a,ne mogu nigde da nadjem,samo za prvi model... @maresv Gde si kupio sediste, kakva je razlika u odnosu na fabricko, da li je nize/vislje? [/quot Uvezen je sa tim sedistem,a cini mi se da je za nijansu nize-uporedicemo na nekoj voznji. Firma je Corbin,pa mozes da procesljas i na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod kofera,jel ima neko iskustva sa bocnim koferima ? Valja li to na sv,i da li nam drage suvozacice imaju problem sa istim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan @maresv Gde si kupio sediste, kakva je razlika u odnosu na fabricko, da li je nize/vislje? [/quot Uvezen je sa tim sedistem,a cini mi se da je za nijansu nize-uporedicemo na nekoj voznji. Firma je Corbin,pa mozes da procesljas i na netu nasao,cena simbolicna 250-300$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @maresv Gde si kupio sediste, kakva je razlika u odnosu na fabricko, da li je nize/vislje? [/quot Uvezen je sa tim sedistem,a cini mi se da je za nijansu nize-uporedicemo na nekoj voznji. Firma je Corbin,pa mozes da procesljas i na netu nasao,cena simbolicna 250-300$ OPA ! Hvala na info znaci da osiguram srafove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 27, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dogoVaramo BOT SV druzenje na Adi Huji na prolece, da se malo izvozamo, razgledamo SV makinice...... P.S. BOT Battle Of Twins Veoma zainteresovan Za razliku od svih vas, ja nisam nikad bio na Adi Huji, tako da će mi to biti vatreno krštenje na stazi. Kako se sv ponaša na Huji ili ako je neko išao i na ozbiljniju stazu, kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zainteresovan Za razliku od svih vas, ja nisam nikad bio na Adi Huji... Nisi jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sv je lagan i upravljiv, tako da mu staza odgovara, max brzina na kraju pravca je 100-120 kmh, ovisi.... N varijanta je malo laksa za voznju od S varijante..... Nije problem brzo ce te se UVOZATI!!! Ako nas bude mnogo podelicemo se u grupe, a za pocetak neko iskusniji polako pa da postepeno se dize tempo!!! A koga ne zanima moze cisto REKREATIVNA voznja!!! Druzenje i upoznavanje je OSNOVA svega, drugo je manje bitno.... A sto se tice voznje SV=a na PRAVOJ stazi TOCRANC ima iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zainteresovan Za razliku od svih vas, ja nisam nikad bio na Adi Huji... Nisi jedini. Nisi jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan, valjalo bi do tad i neku kozu nabaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 27, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan S.i.m.o šta bi radio sa kozom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan : mož` za meso, za mleko, mož` da posluži k`o podešavajuća kosilica za travu, onda oni klikeri..da bleji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na neki kozni kombinezon da sacuvam svoju kozu, jbg jednom sam klizao sa nekih 80kmh i nije bas lepo iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 27, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Uplaši me bre, Simo sa tom kozom! Svašta čovek mož' pomisliti! Šalu na stranu, ja zato i nosim kožnu jaknu i lone, zlu ne trebalo. Zna da pripeče na suncu, ali šta da se radi. Gledao sam jedino da mogu cibzarom da ih povežem. Jesenas sam kupio i moto čizme, tako da mi je u planu još samo velika kornjača ili vesta (prsluk sa protektorima) ili gladijator. To ću najverovatnije uzeti u Sloveniji ili Italiji na leto. A što se tiče gladijatora ili prsluka, čitao sam na nekim engleskim forumima da preporučuju zaštitne prsluke koje koriste džokeji. Prednost je što ih izrađuju sa većim nivoom zaštite, tako da mogu da se nađu modeli i sa nivoom 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 29, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Sv je lagan i upravljiv, tako da mu staza odgovara, max brzina na kraju pravca je 100-120 kmh, ovisi.... N varijanta je malo laksa za voznju od S varijante..... Nije problem brzo ce te se UVOZATI!!! Ako nas bude mnogo podelicemo se u grupe, a za pocetak neko iskusniji polako pa da postepeno se dize tempo!!! A koga ne zanima moze cisto REKREATIVNA voznja!!! Druzenje i upoznavanje je OSNOVA svega, drugo je manje bitno.... A sto se tice voznje SV=a na PRAVOJ stazi TOCRANC ima iskustva... Da, Tocrank je često na Hungaroringu, a kad smo se videli predložio mi je Euroring koji je nešto bliži i manje zahtevan: Mada bih ja prvo da probam Adu Huju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Ade Huje ja cu verovatno biti u publici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...