Jump to content

Moto Zajednica

pusi yamaha

Recommended Posts

• U prolazu, 51 postova
Nerazumem MUZICKI INSTRUMENT SE PUSI mora da je ' date='IZGOREO" !!![/quote']ok znaci malo mi trosi ulje al sve je ok1 e jos me interesuje ujutro nece da upali ni naopako na alnaser a gurnem je ubali odmah .a kasnije kad je palim odmah upali na dugme nema kad zaverglat!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Uzmi malo jaci akumulator, znaci ako je 8 Ah uzmi od 9Ah, za 1 jaci i bolje ce ti trajati, ako nije do akumulatora ,proveri zice da se nesto nije otkacilo. Ako nije ni to moze biti da je alanser zakazao ili cak kontakti u bravi(ponekad pomaze sprej za kontakte).

• U prolazu, 51 postova
Uzmi malo jaci akumulator' date=' znaci ako je 8 Ah uzmi od 9Ah, za 1 jaci i bolje ce ti trajati, ako nije do akumulatora ,proveri zice da se nesto nije otkacilo. Ako nije ni to moze biti da je alanser zakazao ili cak kontakti u bravi(ponekad pomaze sprej za kontakte).[/quote']ma niste me svatili motor vergla al nece da upali on samo vergla i nece da sastavi .a ja ga gurnem niz brdo on upali i sve ok al kasnije oce na dugme nije nista uvez struje nesto je u karburacij.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja