nolezmaj 177 Napisano Novembar 24, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sezona je pri kraju (za većinu je već gotova), i sledeći vikend može da bude poslednja prilika za kraću turu. Konkretno, predlažem turu Beograd-Pančevo-Kovin-Smederevo-Grocka-Beograd (na slici). Ima oko 100km, put od Pančeva do Kovina je lep, nema gužve, mada je od Smedereva do BG malo prometniji i u potezu Grocka-BG malo lošiji, ali može da se vozi. Jedino me brine što se vozimo blizu Dunava u povratku, pa može da bude malo hladno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 24, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u subotu away from home tako da nazalost ne mogu.. a sad bas gledam prognozu i ta subota je jedina kad nema kise U koje vreme planiras da se krece? p.s. Ja da mogu meni hladnoca ne bi bila problem, jer s obzirom da sam pazario zimske pantalone i zimsku jaknu bio bi siguran od zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A mi 50kubikasi? Kojom brzinom bi se kretali? Ja sam raspolozen... I da,ja sam iz Panceva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko bude suv dan, krenuli bi npr. u podne (taman kada se malo podigne temperatura). Što se tiče brzine vožnje, mislim da će biti lagana vožnja (60-80kmh, po ograničenjima) jer putevi nisu baš optimalni. Tako da bi se, ako odlučiš da kreneš, svakako držali u koloni. U Smederevu bi napravili pauzu za jednu kafu ili čaj sa Alekreom. U svakom slučaju, čekamo petak veče da prognoza bude 100% tačna, pa ćemo proceniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko kacigu na zajam? Ne bih da vozim sa slemom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovao ili ne, ja sam svoju rezervnu obećao na poklon kolegi pre 15 minuta Mali off - taj šlemić stvarno nije za preporuku, bilo leto ili zima. Nabavi barem jet kacigu sa vizirom. U Tempu su na akciji bile Shiro kacige veoma povoljno, možda ih ima još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kupicu preko zime,trenutno nemam love.... Uzecu shiro forest (80e) ali bi mi za voznju trebala sada neka jet/fulface... Btw imao sam jet ali sam je odradila svoje ( link ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Neko kacigu na zajam...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajede ljudi zelim i ja da se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reci da ti je potpis kontraproduktivan, a i kako hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Aj mi ti smisli nesto Btw jel ima jos nekog zainteresovanog?? Vreme ce biti lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad je vec podnosljivo. Srecno sa kacigom! BTW, ako budem dolazio, imam ja jednu viska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza za subotu je suvo vreme, 8 stepeni. Dakle ako se dobro ušuškamo, biće lepa vožnja. Ko može za sigurno da potvrdi da će ići? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza za subotu je suvo vreme, 8 stepeni. Dakle ako se dobro ušuškamo, biće lepa vožnja. Ko može za sigurno da potvrdi da će ići? Ja mogu ako budem imao kacigu i lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Okej, ako se odlučiš - pošalji mi na PP broj telefona do ujutro, recimo 10h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 27, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja odgođena za sledeći vikend zbog manjka interesovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan PoČetnik mi je obezbedio kacigu,vreme je lepo al' jeb'ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 27, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde valjda cemo se dogovoriti za sledeci vikend ako nas vreme posluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Novembar 28, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ako bude kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 30, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Naci ce se kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je danas 5°C bojim se da nece biti sansi za voznju vise.. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 30, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 3°C i sneg u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Padao je i u Pancevu.. Sa ponosom vam objavljujem da sam danas prvi put vozio sqt po snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne, ja i juče i danas na posao motorom Jutros je bilo 5C ali suvo pa sam krenuo na dva točka, ali je u jednom momentu temperatura pala na 2C (na mom termometru) i krenuo sneg da pada. Srećom, posao mi je na 10-tak minuta vožnje od kuće, tako da se nisam smrzao, ali za sada motor ostaje parkiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...