Kicoo 73 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje za mog Yamasakija, posto mi je pukao dekli i popravicu ga, tj. ide na servis motor, ali trebam da kupim ulje, koje je najbolje, znaci 4t i kinez... Hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22368 Napisano Novembar 14, 2010 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pisao u nekoj od tema ali ponovicu. Posle eksperimentisanja sa uljima (u pitanju je 49cc, skuter, kinez) zakljucio sam da ovom tipu masine najvise godi ulje 15w/40 gradacije. Drastican pad i onako slabih performansi imao sam sa AGIP scoot 10/40, Motul 10/40 uljem... Lep rad i po mojim kriterijumima zadovoljavajuce performanse dobio sam koriscenjem CASTROL MAGNATEC 15/40 ulja. Imam za jos jednu zamenu (castrol), evo slikacu ti flasu cisto da znas kako izgleda. Pozdrav Nenad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22368 Napisano Novembar 14, 2010 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino je, oko 400 din/L. Baotian ili Boatian (valjda sam pogodio) koji posedujem nikako nije hteo da predje 40km/h sa iole kvalitetnijim uljem dok mu ovo bas prija. U ova dva posta izneo sam svoje iskustvo, nadam se da sam bio od pomoci. Pozdrav Nenad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22368 Napisano Novembar 14, 2010 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da govorimo o skuteru... Posto imas "mokre" lamele ipak potrazi neko ulje koje ispunjava JASO MA specifikacijiu. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 14, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan 10w40 mobil-ovo preporucuje uvoznik. Mada znaju da trose 10tku tako da se to resi 15w40. Uglavnome ne mora biti neko specijalno i skupo ulje, kinesko je to sokocalo, samo da ima ulja u karteru i da se redovno menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 7, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ortak sipao u Princa 125 Bardahl ulje i kaže da mu se motor preporodio.Sledeće menjanje stavljam isto,pa ću vam pisati o utiscima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u mog Princa 125cc sipao Optima Modricha Long life 20w/60 znachi najgushcje i ni jednom mi se nije pregrejao na onim tropskim temperaturama letos u BG-u, dok mi se sa Mobile 15w /40 redovno gasio. Tri puta sipao 20w/60 i prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 9, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u mog Princa 125cc sipao Optima Modricha Long life 20w/60 znachi najgushcje i ni jednom mi se nije pregrejao na onim tropskim temperaturama letos u BG-u, dok mi se sa Mobile 15w /40 redovno gasio. Tri puta sipao 20w/60 i prezadovoljan. ima li modricha ulje za motocikle? koliko si ga platio? i kako ti se ponasa po hladnom? hehehe koliko pitanja pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сајт Оптиме из Модриче http://www.modricaoil.com/latn/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Znash kako , s obzirom da su agregati na nashim kinezima ( Princ, Kinroad, Keeway itd) pravljeni 70-tih i 80-tih godina proshlog veka, njima ne treba neko fancy ulje nego neshto shto cje dobro da podmaze Prvi put sam sipao Motul 15w/40 ( majstor)- grejanje i gashenje drugi put Mobil 15w/40 po preporuci - grejanje i gashenje e onda sam sam uz konsultaciju sa Blackbiteom sipao Optima Modrica Long life i motorche je samo prelo Na etiketi i pishe : za strije benzinske i dizel motore cena prava sitnica : 330 din /L a u motor staje 1,7L Po hladnom se ok ponash jer ipak je vazdushara od 125cc i greje se bilo toplo bilo hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, i ja sipam Modricu ali Sint Turbo 15-40W. http://www.modricaoil.com/latn/?page=3&brand=5&ShopItemId=9 Ovo gore je pogusto ulje i sipa se u motore koji trose-bar su meni tako rekli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, i ja sipam Modricu ali Sint Turbo 15-40W. http://www.modricaoil.com/latn/?page=3&brand=5&ShopItemId=9 Ovo gore je pogusto ulje i sipa se u motore koji trose-bar su meni tako rekli? Veruj mi nije troshio ni gram , ali mu je bash prijalo , jer Princ ima mnogo zazora u motoru , tako da mu gusto ulje bash fino radi posao. Probash nije skupo i uvek mozesh da ga izbacish ako ti ne odgovara. Za celu zajebanciju od dva menjanja necjesh da potroshish ko za 1,5 L motula ili Bardhala ili .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao u apolo motul mislim da je bio 5100. Osetio sam da malo lakse ide menjac a uzeo sam ga kod milovanovica u jovanke radakovic ( valjda original) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Princ 125 1,7L ulja Je li rodjo gde si ti to ugurao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Princ 125 1,7L ulja Je li rodjo gde si ti to ugurao ? verovatno mu negde curi ulje, jbt u piaggio x9 250 ide po knjigama 1.1L, u zameni ne ode vise od 1L a njemu u 125 skoro duplo vise...kakva li je to andjama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Princ 125 1,7L ulja Je li rodjo gde si ti to ugurao ? verovatno mu negde curi ulje, jbt u piaggio x9 250 ide po knjigama 1.1L, u zameni ne ode vise od 1L a njemu u 125 skoro duplo vise...kakva li je to andjama.... Dvocilindricna. I sa istim blokom kako i 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Znam nego ja moram da oteram motor kod nekoga što vari aluminijum pukao mi dekli i curi ulje, moram da zavarim to pa da natankujem ulje... uzmi tecni metal i zalepi to ti je najjeftinije time lepe blokove motora.Sigurno resava problem,ja sam lepio deklu menjaca na mom renou 19. pre 2 godine i jos drzi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Princ 125 1,7L ulja Je li rodjo gde si ti to ugurao ? verovatno mu negde curi ulje, jbt u piaggio x9 250 ide po knjigama 1.1L, u zameni ne ode vise od 1L a njemu u 125 skoro duplo vise...kakva li je to andjama.... Dvocilindricna. I sa istim blokom kako i 250ccm. Da ne bude da ja pametujem Bash tu sam ga ugurao :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јаој... Код тебе на "Јамасакију" - да, "на исту рупу". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли ти ти променио ник, да ти људи не би лупали минусеве на репутацији? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da li ima negde da pise koji standard treba da podrzava ulje, npr za speed-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan da li ima negde da pise koji standard treba da podrzava ulje, npr za speed-a? Sipaj ono ulje koje si sipao kad smo isli na Kosovo. Ako ti nije zakovao onda na 110-115kmh nece sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan fala na savetu, ja rekoh kao da promenim, neko manje markirano da sipam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel mozda zna neko koliko staje ulja u sprint cross 50??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...